Keus uit maar liefst 5 BSO-locaties van KSH Kinderopvang in Prins-Alexander

Ben je op zoek naar buitenschoolse opvang voor jouw kind(eren) op de basisschool? Het liefst in of in de directe omgeving van Prins-Alexander in Rotterdam? Dan is de kans wel heel groot dat je bij KSH Kinderopvang uitkomt. In het Rotterdamse stadsdeel heb je maar liefst keus uit 5 verschillende locaties om jouw kind vóór, tijdens of na schooltijd onder te brengen. Zo is er altijd een BSO bij je in de buurt. En met de ruime openingstijden ben je flexibel om schooltijd en werktijd met elkaar in evenwicht te brengen.

KSH Kinderopvang is niet alleen groot in buitenschoolse opvang in Prins-Alexander. We zijn een organisatie die landelijk opereert. Je kan ons vinden met locaties verspreid over het hele land, in meerdere (grote) steden. Die schaalgrootte is ook een waarborg voor kinderopvang van hoge kwaliteit. We hanteren strenge maatstaven, zowel voor de kwaliteit van onze locaties als die van onze medewerkers. Daarom kan je er zeker van zijn dat medewerkers van KSH Kinderopvang altijd hun pedagogische diploma’s hebben. Vestigingen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, net als het speelgoed en de toestellen.

 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar

Flexibel om te brengen en halen

Plezierig is dat je heel flexibel bent om jouw kind te brengen en te halen op onze BSO’s. Zo begint de dag bij KSH Kinderopvang al om 7.00 uur ’s morgens. Het laatste moment om jouw kind weer op te halen is pas om 19.00 uur. Daardoor kan je de schoolperiode makkelijk combineren met een baan of studie.

Maaltijden op de BSO in Prins-Alexander

Wij nemen ook graag de zorg voor de maaltijden uit handen. Zo is er de mogelijkheid dat jouw kind samen met de andere kinderen ontbijt om 07.30 uur.

En van ons hoef je ook ook ’s avonds niet te haasten. Kinderen krijgen om 17.00 uur een warme maaltijd. Reken er maar op dat het niet alleen maar smullen is: we houden goed in de gaten of de voeding van de BSO-kinderen wel verantwoord en voedzaam is. Goed eten heeft immers een positief effect op de schoolprestaties.

Activiteiten op de BSO in Rotterdam

KSH Kinderopvang kan je ook nog verder ontzorgen: met een maaltijdservice. De BSO-kinderen kunnen, namelijk bij ons eten. Voor alle kinderen, die vanaf 07.00 worden gebracht, staat er om 07.30 uur een ontbijt kaar. Ook kunnen wij het avondeten regelen. De kinderen eten gezamenlijk om 17.00 uur.

Goed om te weten: wij vinden we het belangrijk dat kinderen gezond eten. Maaltijden zijn daarom niet alleen smaakvol maar ook uitgebalanceerd.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter