Voor peuteropvang ben je welkom bij KSH Kinderopvang in Dieren

Niets leukers voor de kleine dan één of meer dagen naar de peuteropvang. Zeker als die opvang er één van KSH Kinderopvang is. Ook in Dieren kan je ons vinden. Bij De Boomgaard Noord zijn er mogelijkheden om kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar een paar uurtjes op een dag uit handen te geven. Bij KSH Kinderopvang kunt je kiezen uit reguliere peuteropvang of het peuterarrangement.

In elke vestiging van KSH Kinderopvang zijn meerdere peutergroepen te vinden. Per groep hanteren we een maximum van 16 kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Zo kunnen al onze medewerkers voldoende aandacht schenken aan de kinderen. Heb je liever dat jouw kind opgroeit in een verticale groep, met kinderen tussen de 0 en de 4 jaar? Ook dat kan. Voor verticale groepen ligt het maximum op 12 tot 16 kinderen.

 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan

KSH Kinderopvang Dieren stimuleert ontwikkeling

KSH Kinderopvang werkt uitsluitend met gediplomeerde pedagogische medewerkers. Onze medewerkers hebben veel oog voor de ontwikkeling van uw kind. Die ontwikkeling stimuleren we ook actief. Daarvoor maken we in al onze vestigingen gebruik van twee erkende methoden om kinderen een zetje in de goede richting te geven: ‘Ben ik in beeld’ en ‘Puk en Ko’. Deze twee methoden laten kinderen spelenderwijs hun woordenschat vergroten. Daarnaast komt de ontwikkeling op andere gebieden aan de orde, zoals rekenen.

Verantwoorde peuteropvang in Dieren

Medewerkers zijn er ook in getraind om eventueel afwijkend gedrag te signaleren en goed te duiden. Daardoor heb je de zekerheid dat jouw kind niet alleen een leuke tijd heeft op de peuterspeelzaal in Dieren, maar ook in verantwoorde handen is. Er is niet alleen gelegenheid om binnen leuk te spelen met vriendjes en vriendinnetjes, elke vestiging beschikt ook over een buitenverblijf. Daar staan veilige speeltoestellen uitnodigend klaar om te worden ontdekt en geprobeerd.

Openingstijden peuteropvang Dieren

De openingstijden zijn 8.30-12.30 uur. Als organisatie die actief is in kinderopvang van 0 tot 13 jaar staan we in voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Als ouder kun je rekenen op een actieve communicatie. Zowel bij het brengen als bij het halen is er altijd wel een moment om even de ochtend door te nemen. Ook op andere manieren brengen we je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen bij KSH Kinderopvang in Dieren.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter