Er zijn maar liefst 3 BSO-locaties van KSH Kinderopvang in Dieren

Op 3 locaties in Dieren komt je een BSO van KSH Kinderopvang tegen: BSO Kidsclub De Boomgaard Noord, BSO Kidsclub De Boomgaard Zuid en BSO Kidsclub de Akker.  Bij deze vestigingen kun je er zeker van zijn dat jouw kind een plezierige tijd heeft. Kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, dat is waar we bij KSH Kinderopvang voor staan. Dat doen we niet alleen in Dieren, we zijn een organisatie met 35 vestigingen in meerdere steden. Met veelal een combinatie van een kinderdagverblijf, BSO en peuteropvang.

Met die omvang ben je er als ouder of verzorger verzekerd van dat alles goed geregeld is op de BSO. Om te beginnen de leiding: we werken uitsluitend met gediplomeerde pedagogisch medewerkers, ervaren en tactvol. Zij staan aan het hoofd van groepen die op leeftijd worden samengesteld. Voor de kinderen enorm leuk, zij kunnen op deze manier nieuwe vrienden maken.

Geopend van 07.00 tot 19.00 uur

Van 4 tot 13 jaar

Biologische en verantwoorde maaltijden

Gedurende het jaar diverse workshops

Kosten zijn inclusief luiers, (fles)voeding, workshops en activiteiten.

 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir

Veel activiteiten BSO in Dieren

Op elke BSO van KSH Kinderopvang is genoeg te doen. We vinden het immers belangrijk dat we meer zijn dan alleen maar een opvang vóór, tijdens en na de schooltijd. Door gevarieerde, uitdagende activiteiten aan te bieden dragen we ook bij aan de algemene ontwikkeling van uw kind. De lichamelijke en motorische ontwikkeling bijvoorbeeld, met de mogelijkheid van sport en spel.

Koken of iets knutselen staat regelmatig op het programma. We hebben oog voor de culturele ontwikkeling van kinderen, met dans en theater. Maar ze mogen af en toe ook gewoon even loungen of lachen met de aparte jongens- of meidenclub. Is er huiswerk te doen? De leidsters letten erop dat ook dát gebeurt. Uiteraard in een rustige ruimte waar er alle gelegenheid is om je goed te kunnen concentreren.

BSO-vestiging Dieren: ruime openingstijden

BSO-vestigingen van KSH Kinderopvang kennen alle ruime openingstijden. Die in Dieren zijn geen uitzondering: we bieden in onze Kidsclubs voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur en naschoolse opvang tot maar liefst 19.00 uur. Ook tussen de middag vangen we basisschoolkinderen op. Met die ruime openingstijden heb je dus alle vrijheid om overdag te werken of om andere bezigheden te plannen.

Ook maaltijden bij de BSO

KSH Kinderopvang kan je ook nog verder ontzorgen: met een maaltijdservice. De kinderen kunnen hiervoor al vroeg bij ons terecht. De kinderen ontbijten gezamenlijk om 7.30 uur. In de avond staat er om 17.00 uur een warme maaltijd klaar. Goed om te weten: net als jou vinden we het belangrijk dat kinderen gezond eten. Maaltijden zijn daarom niet alleen smaakvol maar ook uitgebalanceerd. Voor de maaltijden werken we met een maaltijd-kaart.

Veel activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties kun je ook een beroep doen op onze BSO. De kinderen zullen heel veel plezier met elkaar maken. Er worden workshops gegeven, de kinderen voeren de leukste activiteiten uit en er is zelfs ruimte voor uitjes. De kinderen zullen zich dus niet vervelen, en komen na iedere dag met de mooiste verhalen naar huis.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter