Kies voor buitenschoolse opvang in Amersfoort de BSO van KSH Kinderopvang

Wanneer jouw kind(eren) naar de basisschool gaan,  brengt dit veranderingen met zich mee. Dat betekent voor jou als ouder of verzorgende ook de vraag: wat te doen buiten de schooltijden als ik aan het werk ben of een opleiding volg? In Amersfoort kan je gebruikmaken van de buitenschoolse opvang van KSH Kinderopvang. Jouw kind is vóór en na schooltijd van harte welkom bij Kidsclub Liendert. Daar beschikken we over professionele faciliteiten en deskundige pedagogisch medewerkers, met een hart voor kinderen.

Buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot 13 jaar, de basisschoolleeftijd. KSH Kinderopvang biedt BSO-faciliteiten op meerdere locaties in Nederland aan, waaronder in Amersfoort. Als organisatie hebben we de schaalgrootte om onze dienstverlening professioneel uit te voeren, niet alleen met BSO’s maar ook met kinderdagverblijven en peuteropvang. Tegelijkertijd houden we er graag een persoonlijke aanpak op na. Niet alleen richting de kinderen maar ook richting jou als ouder of verzorgende. Dat doen we met actieve communicatie, via persoonlijke contacten, nieuwsbrieven en ouderavonden.

Geopend van 07.00 tot 19.00 uur

Van 4 tot 13 jaar

Biologische en verantwoorde maaltijden

Gedurende het jaar diverse workshops

Kosten zijn inclusief luiers, (fles)voeding, workshops en activiteiten.

 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed

Openingstijden BSO Amersfoort

Voor kinderen die gebruikmaken van de BSO Kidsclub Liendert hanteren we ruime openingstijden. Al vanaf 7.00 uur gaan de deuren open in Amersfoort. Pas om 19.00 uur gaan die deuren weer dicht. Zo kan je jouw kind brengen voor voorschoolse opvang en naschoolse opvang – of een combinatie van die opties.

Gediplomeerde medewerkers

Bij KSH Kinderopvang zit jouw kind in een groep samen met leeftijdgenoten. Elke groep wordt begeleid door een gediplomeerd pedagogisch medewerker. Onze medewerkers zijn opgeleid om de kinderen te stimuleren actief bezig te zijn – of juist eens lekker te chillen na schooltijd. Daar is in elke vestiging van KSH Kinderopvang – ook die in Amersfoort – alle ruimte voor. Koken of sporten, cultureel of met de handen bezig zijn, buiten spelen, heerlijk relaxen of ‘gewoon’ huiswerk doen: het kan allemaal.

BSO tijdens de vakantie

Ook buiten de schooltijden staat KSH Kinderopvang voor je klaar in Amersfoort. Wij bieden vakantieopvang tijdens de schoolvakanties. Tijdens de vakantieopvang worden er heel veel leuke dingen georganiseerd met de kinderen. Ook nemen we de kinderen mee op pad en organiseren wij leuke uitjes, de kinderen zullen zich dus ook in de vakantie geen moment vervelen!

Mee-eten op de BSO in Amersfoort

Kinderen kunnen in BSO Kidsclub Liendert altijd mee-eten. Breng je jouw zoon of dochter ’s morgens vroeg al? Dan is er om 7.30 uur een gezamenlijk ontbijt. En ook ’s avonds is er de mogelijkheid om mee te eten. Hier kan je een maaltijd-kaar voor aanschaffen. Onze maaltijden zijn gevarieerd, voedzaam en verantwoord.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter