Kies voor een BSO in Rotterdam er één van KSH Kinderopvang

Gaat jouw kind binnenkort naar de basisschool? En ben jij of jouw partner niet in de gelegenheid om hem of haar voor- of na schooltijden op te vangen? Dan is er in Rotterdam een goed alternatief. Meerdere alternatieven zelfs, want de BSO-locaties van KSH Kinderopvang kan je vinden door de hele stad. Van de wijken Kralingen-Crooswijk tot Rotterdam-Noord, van Prins- Alexander, IJsselmonde tot Charlois. Stuk voor stuk locaties waar het kinderen van 4 tot 13 jaar aan niets zal ontbreken.

Een BSO kiezen voor jouw kind, wanneer die naar de basisschool gaat doe je niet ondoordacht. Terecht dat je kritisch bent op de plek waar jouw kind terechtkomt. Dan is het goed om te weten dat KSH Kinderopvang bekend staat als een professionele organisatie in kinderopvang. We zijn actief met kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. BSO’s hebben we in meerdere plaatsen in Nederland, waaronder dus ook Rotterdam.

Geopend van 07.00 tot 19.00 uur

Van 4 tot 13 jaar

Biologische en verantwoorde maaltijden

Gedurende het jaar diverse workshops

Kosten zijn inclusief luiers, (fles)voeding, workshops en activiteiten.

 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane

Hoge kwaliteit kinderopvang in Rotterdam

Kwaliteit van opvang staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we in al onze groepen uitsluitend met ervaren krachten. Medewerkers hebben alle hun pedagogische diploma’s behaald. Onze locaties voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

De opvang van KSH Kinderopvang staat onder toezicht van de GGD, met een eigen kwaliteitsmanagementsysteem houden we ook zelf de vinger aan de pols. Dat geeft de garantie dat aan alle vereisten is voldaan om voor een BSO van KSH Kinderopvang te kiezen.

Activiteiten BSO Rotterdam

Natuurlijk moet opvang ook leuk zijn. Daarom vangen we de kinderen op met leeftijdgenootjes en stemmen we onze activiteiten goed af op die leeftijd en op de interesse. Een spelletje doen, sporten of koken? Iets knutselen of liever bezig met theater, dans of een andere culturele activiteit? Even achter de computer, met gefilterde internetaansluiting? Of gewoon lekker loungen of lol maken met de aparte jongens- of meidenclub? Ook aan huiswerkfaciliteiten is gedacht. Elke BSO van KSH Kinderopvang heeft ook een buiten ruimte, met een speelplaats en verantwoorde speeltoestellen.

Buitenspeelplaats met toestellen

Kinderen kunnen ook blijven eten. Als u een maaltijdkaart aanschaft betaalt u een kleine vergoeding per keer. ’s Morgens begint de dag om 7.30 uur met een ontbijt voor de allervroegsten, tussen de middag serveren we een lunch voor hen die overblijven en om 17.00 uur kan uw zoon of dochter aanschuiven voor de warme maaltijd. Lekker én gezond, want daar letten we op bij KSH Kinderopvang: dat uw kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt en ook gezond eet.

BSO vakantieopvang

In Rotterdam kunnen de kinderen tijdens de vakantie ook bij ons terecht. Zij zullen dan samen met de medewerkers en de andere kinderen leuke dagen beleven op de BSO. Er worden workshops en activiteiten aangeboden. Ook gaan ze op stap, naar bijvoorbeeld Adventure City Rotterdam. Een leuke vakantie dus!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter