Ga voor een BSO in Rotterdam-Noord naar Kidsclub JVS

Heb je een kind of meerdere kinderen in de basisschoolleeftijd? En woon je in de directe omgeving van Rotterdam-Noord? Dan kun je daar kiezen voor een BSO van KSH Kinderopvang. Hier kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar terecht voor voorschoolse en naschoolse opvang. De openingstijden zijn van 7.00-19.00 uur.

KSH Kinderopvang is een professionele organisatie in de kinderopvang. In zo’n 20 jaar tijd hebben we een goede reputatie opgebouwd. Die is vooral te danken aan het hoge kwaliteitsniveau dat we nastreven, elke dag opnieuw. Daarom zijn we kritisch op elk facet dat die kwaliteit maar kan beïnvloeden. En daarom werken we met ervaren medewerkers voor elke groep. Alle medewerkers hebben hun pedagogische papieren.

 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi

Activiteiten BSO Kidsclub Juliana van Stolberg

Maar is het ook leuk, een BSO van KSH Kinderopvang? Reken maar! We werken vanuit de visie dat kinderen zichzelf moeten kunnen zijn bij KSH Kinderopvang. Niets moet, alles – of bijna alles – mag. Daarom hebben kinderen veel keus in activiteiten. Omdat al onze Kidsclubs over meerdere ruimtes beschikken, valt er genoeg te beleven.

Is jouw kind sportief, een liefhebber van koken of graag met de handen bezig? Vindt hij of zij het leuk om iets te doen met theater of dans? We hebben ook ruimtes om lekker te loungen of plezier te hebben als jongens en meiden onder elkaar. Natuurlijk vergeten we niet dat de oudere kinderen weleens huiswerk hebben. Ook daar is een (rustig) plekje voor.

Eet maar lekker mee

In de ochtend kunnen de kinderen al vroeg bij ons terecht voor het ontbijt. Zo kan je ’s morgens vroeg al bijtijds naar het werk: de kinderen kunnen om 7.30 uur op de BSO ontbijten. Een verantwoorde en gezonde maaltijd staat voorop.

En we ontzorgen je ook ’s avonds. Laat jouw kind maar lekker mee-eten om 17.00 uur. Die warme maaltijd is niet alleen smaakvol en verantwoord. Het is ook een prima manier om kinderen op een speelse wijze tafelmanieren aan te leren. En wist je dat het groepsgevoel ervoor zorgt dat kinderen eerder iets eten wat ze thuis al gauw ‘vies’ vinden?

Opvang in de BSO is ook mogelijk in de vakantieweken. En als je liever een dag wilt ruilen kan dit ook, maximaal 12 dagen per jaar.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter