Kies in IJsselmonde/Charlois voor een van de 5 BSO’s van KSH Kinderopvang

Op maar liefst 5 locaties in IJsselmonde en Charlois kom je een BSO van KSH Kinderopvang tegen. Dat maakt de keus voor buitenschoolse opvang in Rotterdam-Zuid wel heel eenvoudig. We zijn niet alleen dichtbij je in de buurt gevestigd, we zijn vooral een organisatie die hoogwaardige kinderopvang voorop stelt. Dat merk je aan de professionaliteit van onze organisatie, de inzet van de medewerkers en de goed uitgeruste locaties. Elke dag is jouw kind welkom tussen 7.00 en 19.00 uur.

Buitenschoolse opvang is meer dan alleen maar jouw kind verzorgen op de momenten dat je er zelf even niet kunt zijn. Het is ook een extra mogelijkheid om kinderen verder te ontwikkelen, vinden we bij KSH Kinderopvang. Daarom doen we er alles aan om de opvang niet alleen leuk maar ook leerzaam te maken. Elke dag staan er afwisselende en uitdagende activiteiten en spelletjes op het programma. Dat maakt dat elk kind elke dag met plezier naar een van onze BSO-vestigingen gaat.

 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan

Activiteiten BSO Rotterdam-Zuid

Zo kunnen kinderen bij ons meedoen aan kookworkshops of iets doen met hun culturele talenten. We zoeken leuke knutselwerkjes en komen met ideeën voor andere activiteiten. Even helemaal niets doen mag natuurlijk ook, in de loungeruimte. Er zijn vestigingen met aparte jongens- en meidenclubs en kinderen kunnen ook even achter de computer kruipen. Het internet is in elke vestiging gefilterd, zodat er alleen maar veilige websites kunnen worden bezocht.

Gediplomeerde medewerkers

Kinderen van dezelfde leeftijden worden in dezelfde groepen ingedeeld. Aan het hoofd van elke groep staat een pedagogisch medewerker, gediplomeerd en ervaren. Communicatie met jou als ouder(s) of verzorger(s) vinden onze medewerkers heel belangrijk. Daarom is er altijd een moment om bij halen of brengen wat bijzonderheden uit te wisselen.

Ruime openingstijden BSO’s Rotterdam-Zuid

De openingstijden van onze vestigingen in IJsselmonde en Charlois zijn heel ruim: van ’s morgens 7.00 uur tot ’s avonds 19.00 uur. Ook kunnen we de maaltijd voor jouw kind verzorgen. Vroege vogels kunnen om 7.30 uur ontbijten met de hele groep.. En voor de late BSO-kinderen is het om 17.00 uur tijd voor de warme maaltijd. Die maaltijden zijn trouwens meer dan verantwoord. Wat er op tafel komt is voedzaam en bevat de juiste voedingsstoffen. En eten bij KSH Kinderopvang is altijd extra lekker!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter