KSH Kinderopvang: ook voor peuteropvang in Rotterdam-Oost en Prins-Alexander

Als je op zoek bent naar peuteropvang in Rotterdam-Oost of Prins-Alexander kun je ook bij KSH Kinderopvang terecht. Hier vind je peuteropvang De Stelberg. In onze vestiging heb je de keus uit de peuteropvang voor 2- tot 4-jarigen of verticale groepen. Ook hanteren we speciale peuterarrangementen.

Terecht dat je  goed oriënteert over de ideale opvangmogelijkheid voor jouw peuter. Diezelfde zorgvuldigheid vind je terug bij KSH Kinderopvang. We zijn een professionele organisatie in de kinderopvang (van 0 tot 13 jaar) die staat voor kwaliteit. Dat merk je bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de leiding van elke groep. Onze medewerkers hebben hun pedagogische diploma’s.

Communicatie met jou als ouder(s) of verzorger(s) vinden we heel belangrijk. Even een momentje de tijd nemen aan het begin van de ochtend om te informeren of er nog bijzonderheden zijn over jouw kindje. Bij het ophalen een paar uurtjes later een korte update van wat er is gedaan en hoe het is gegaan.

 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar

Ontwikkeling kind via peuterspeelzaal KSH Kinderopvang

We hebben actieve oudercommissies, we sturen regelmatig nieuwsbrieven, er zijn oudergesprekken en ouderavonden. Alles om jou als ouder of verzorgende  zoveel mogelijk te betrekken bij de ontwikkeling van uw kind. Want dát is waar een peuteropvang een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Zeker bij KSH Kinderopvang. Ook in onze vestiging in Rotterdam-Oost/Prins-Alexander vinden we het essentieel dat peuteropvang niet alleen maar leuk is. Spelen en ontwikkelen gaat in onze activiteiten in één moeite door.

Methoden om ontwikkeling te stimuleren

Wij werken met erkende methoden die we ook in de andere vestigingen van KSH Kinderopvang gebruiken: ‘Ben ik in beeld’ is samen met ‘Puk en Ko’ een ontwikkelingsstimuleringsprogramma.  Het zijn twee verschillende methoden die beide de taalvaardigheid van uw kindje stimuleren. Ook op andere gebieden ontwikkelen peuters zich sneller met een gerichte aanpak. Medewerkers organiseren allerlei activiteiten en doen veel spelletjes. Niet alleen binnen, in het gebouw van peuteropvang De Stelberg, maar ook op het buitenterrein. Elke vestiging van KSH Kinderopvang, ook die in Rotterdam-Oost/Prins-Alexander, heeft een buitenspeelplaats. Hier staan veilige speeltoestellen klaar.

Als openingstijden hanteren we 8.30 tot 11.30 uur. Je kan kiezen uit de reguliere kinderopvang, met groepen van 2 tot 4 jaar of voor verticaal samengestelde groepen. In het eerste geval is de groepsgrootte maximaal 16 kinderen. Bij verticale groepen zijn het 12 tot 16 kinderen.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter