KSH Kinderopvang. Al 20 jaar thuis in kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang

Bij KSH Kinderopvang staan we voor professionele en plezierige kinderopvang en buitenschoolse opvang. Dat doen we alweer 20 jaar, in diverse plaatsen in Nederland. Bij KSH Kinderopvang vinden we een hoogwaardige kwaliteit van kinderopvang essentieel. Daarom vind je bij ons uitsluitend gediplomeerde pedagogische medewerkers in elke groep. We werken vanuit meerdere locaties, verschillend van gebouw maar herkenbaar aan onze sfeer. En wat we op elke locatie ook met elkaar gemeen hebben, is onze visie op wat kinderopvang moet zijn.

 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane

Vóór de plaatsing

Voorafgaand aan een plaatsing is het belangrijk dat we jouw kind goed leren kennen. Daarom nemen we na de aanvraag contact met je op voor een intakegesprek. Wat verwacht jij van ons? En wat verwachten wij van jou? Zo kunnen we de opvang en de opvoeding goed met elkaar in evenwicht brengen. Onderdeel van de intake is ook een bezoek aan de groep, waarin jouw kind kan worden geplaatst. Ook kan je alvast kennismaken met de pedagogisch medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de groep.

Plaatsingsmogelijkheden KSH Kinderopvang

Uiteraard is plaatsing altijd afhankelijk van de mogelijkheden. Wel heb je voorrang als er al broertjes of zusjes zijn die gebruikmaken van KSH Kinderopvang. Gaat het om kinderen met een sociale of een medische indicatie? Dan nemen we een eventuele plaatsing goed door met de betreffende vestiging. Wij willen namelijk waarborgen dat ieder kind de aandacht krijgt dat het verdient.

Faciliteiten

Elke locatie is optimaal afgestemd op de leeftijden die er terecht kunnen. Speelgoed varieert van spelletjes tot puzzels, van constructiemateriaal tot boekjes. Voor oudere kinderen zijn er ook computers beschikbaar, uiteraard met een gefilterde internetaansluiting. Ook vindt u in onze vestigingen aparte ruimten voor diverse activiteiten: koken, handenarbeid, dansen, sporten, theater, een jongens- en meidenclub, een loungeruimte, een bibliotheek, een recreatieruimte en een huiswerkruimte. Bij elke locatie is een buitenterrein aanwezig, met uitdagende speeltoestellen.

Eten en drinken

Afhankelijk van de vestiging die je kiest kan jouw kind bij ons ook ‘s middags of ‘s avonds mee-eten. Kinderen eten bij ons gezond en gevarieerd. We kiezen voor evenwichtige voeding, zodat jouw kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Natuurlijk is wát we serveren ook heel lekker.

Een lunch bijvoorbeeld begint met een soepje met verse groenten of iets hartigs, een pannenkoek, een pasteitje of een salade. De eerste boterham – of broodvervanger – is er altijd één met hartig beleg, er is vruchtenyoghurt of vers fruit, soms ijs of een puddinkje. Daar serveren we melk of karnemelk, thee, water of een vruchtenlimonade met voedingsstoffen bij. De samenstelling van de maaltijd verschilt per vestiging. Voor de allerjongsten is er babyvoeding ook is er de mogelijkheid om zelf borstvoeding of aangepaste flesvoeding mee te geven.

Speciale maaltijdwensen?

We houden rekening met diëten, allergieën of geloofsovertuigingen bij de bereiding. Heb je nog andere wensen voor jouw kind? Dan bekijken we graag in overleg met je welke mogelijkheden er zijn.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter