Ook in Rotterdam vind je een kinderdagverblijf van KSH Kinderopvang

Geen fijner idee voor een ouder dan dat jouw kind het op een kinderdagverblijf naar de zin heeft. Daar doen we bij KSH Kinderopvang alles aan, kinderen de tijd van hun leven geven. Als landelijke organisatie zijn we ook in Rotterdam gevestigd. Op 9 plekken zelfs, in Rotterdam-Centrum, Rotterdam-Oost en Rotterdam-Zuid. Met op elke locatie de keus uit hele dagopvang, halve dagopvang en flexibele dagopvang.

Onze kinderdagverblijven zijn gericht op de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar. Afhankelijk van de plaatsingsmogelijkheden per groep kan je jouw kind al na zo’n 12 weken aan onze goede zorgen toevertrouwen. Met meerdere groepen per vestiging is er altijd een groep waar jouw kind zich thuis voelt. Om ieder kind de aandacht te geven die het verdient, werken we met groepen van 9 tot 13 kinderen voor de allerkleinsten. Vanaf 2 jaar blijft de groepsgrootte beperkt tot maximaal 16 kinderen. Bij KSH Kinderopvang worden op elke groep gediplomeerde pedagogisch medewerkers ingezet.

Geopend van 07.00 tot 19.00 uur

Van 0 tot 4 jaar

Biologische en verantwoorde maaltijden

Gedurende het jaar diverse workshops

Kosten zijn inclusief luiers, (fles)voeding, workshops en activiteiten.

 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar

Tijden kinderdagverblijf Rotterdam

Bij ons kun je de tijden van de opvang exact toepassen op uw thuissituatie. Al vanaf 7.00 uur ‘s morgens staan de deuren van onze 9 Rotterdamse locaties open. ’s Avonds om 19.00 uur sluiten we. Tussen die tijden kies je de opvang die jou past: gedurende de hele dag of gedurende een dagdeel (07.00-13.00 of 13.00-19.00 uur). Ook zijn we graag flexibel. Binnen ons flexibele arrangement kun je  kiezen voor 3 dagen per week die je zelf bepaalt. Je kan ook voor minder dagen kiezen, maar dan is opvang niet altijd gegarandeerd.

Faciliteiten

Per vestiging beschikken we over alle faciliteiten om het verblijf voor jouw kleintje plezierig te maken. De ruimtes van onze 9 kinderopvang locaties in Rotterdam zijn rustig ingericht. Speelgoed is afgestemd op de leeftijdscategorie en de interesses van de kinderen. Ook doen we spelletjes, wordt er voorgelezen, gezongen en nog veel meer. Zo is kinderopvang niet alleen leuk, maar draagt het ook bij aan de ontwikkeling.

Eten en drinken

Afhankelijk van de tijden waarop jouw kind bij ons verblijft zijn er ook mogelijkheden om een hapje mee te eten. ’s Morgens al, voor de kinderen die op de vroege uurtjes worden gebracht. Ook serveren we ’s middags en ’s avonds warm eten. Tussendoor is er een fruitmoment. Kinderen eten bij KSH Kinderopvang gezond en gevarieerd. We letten er goed op dat ze de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Voor de drinkmomenten volgen we zoveel mogelijk het ritme dat de kinderen thuis gewend zijn.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter