Ga voor een kinderdagverblijf in Prins-Alexander naar KSH Kinderopvang

Woon je in de wijk Prins-Alexander of directe omgeving van Rotterdam Oost? En ben je aan het oriënteren op een kinderdagverblijf voor jouw kind(eren)? Dan is de kans groot dat je uitkomt bij KSH Kinderopvang. Met maar liefst 4 verschillende locaties in Prins-Alexander is er altijd een vestiging die bij jou in de buurt. Onze vier vestigingen zijn Cornelis Haak, De Buskes, Stelberg en Ommoord. Goed om te weten is dat bij deze vestigingen ook BSO mogelijk is. Handig voor als de kleine straks naar de basisschool gaat.

KSH Kinderopvang herken je misschien als een van de aanbieders van kinderopvang. We zijn te vinden in een aantal steden in Nederland, waaronder Rotterdam. Als grotere organisatie staan we in voor een hoogwaardige kwaliteit van kinderopvang.

 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa

Gediplomeerde pedagogisch medewerkers

Daarom stellen we ook hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers. De pedagogisch medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de groep, zijn pedagogisch gekwalificeerd.

Diverse groepen voor kinderdagverblijf

Je kan jouw kind  voor hele dagen of halve dagen brengen. Ook bieden we de mogelijkheid voor flexibele kinderopvang. Je kiest dan de 3 dagen in de week die jou goed uitkomen (minder kan ook maar dan is opvang niet altijd gegarandeerd).  KSH Kinderopvang werkt met horizontale- of verticale groepen. Dit is per vestiging afhankelijk. Bij een horizontale groep is er een babygroepen tot een leeftijd van 2 jaar en peutergroepen tot 4 jaar. Per groep is het aantal kinderen beperkt: 9 tot 13 kinderen voor de jongste groepen, maximaal 16 kinderen voor de oudere groepen. Zo is ieder kind verzekerd van aandacht.

Vestigingen KSH Kinderopvang Rotterdam

In al onze vestigingen is het plezierig verblijven. We hebben ruimtes die het uitnodigend maken voor kinderen om op ontdekkingsreis te gaan. Ook lezen we samen en kunnen kinderen creatief bezig zijn. Veel gebeurt binnen in onze vestigingen, maar als het kan gaan we ook graag met de kinderen naar buiten. Bij elke KSH-vestiging is ook een buitenspeelplaats te vinden, inclusief inspirerende en veilige speeltoestellen.

Ook mee-eten tijdens de kinderopvang

We ontzorgen je ook graag als het aankomt op eten en drinken. In onze vestigingen eten we ’s morgens, ’s middags en ’s avonds. Het eten bij KSH Kinderopvang is niet alleen maar lekker. We zorgen er ook voor dat jouw kind verantwoord eet. Genoeg voedingsstoffen om overdag lekker actief te zijn, gevarieerde maaltijden die uitnodigen om ook af en toe eens iets te proberen dat ze nog nooit hebben gegeten.

Alle kinderdagverblijven in Rotterdam

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter