In hartje Rotterdam een kinderdagverblijf naar uw hart: KSH Kinderopvang

Woon je in Rotterdam Centrum en wil je niet te ver van huis voor een kinderdagverblijf voor jou kind(eren)? Dat hoeft ook niet: welkom bij kinderdagverblijf De Kleine Vriendjes.  Je vindt ons aan de Mathenesserlaan. Het is een van onze 9 vestigingen in Rotterdam. Ook in Rotterdam-Oost en -Zuid zijn er locaties van KSH Kinderopvang te vinden.

We zijn niet alleen maar actief in Rotterdam voor kinderopvang. KSH Kinderopvang is een organisatie met vestigingen in meerdere steden. Daardoor hebben we ook de capaciteit om de dienstverlening professioneel aan te pakken. Altijd met oog voor de wensen van de kinderen en van hun ouders. Samen met onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers doen we er alles aan om het uw kleine naar de zin te maken. Met een eigen registratie- en observatiesysteem volgen we de ontwikkeling nauwgezet.

Jouw kind kan al vroeg gebruikmaken van onze gastvrijheid. Al vanaf een leeftijd van 12 weken kunnen we baby’s opvangen. Per leeftijdscategorie werken we met verschillende groepen. Zo beginnen de kleintjes in de babygroepen om op een leeftijd van 2 jaar door te stromen naar de peutergroepen. Ervaren – en uiteraard gediplomeerde – pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat ieder kind de aandacht krijgt dat het verdient.

 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy

Afwisselende activiteiten

Voor jouw kind moet de tijd die het in een van onze vestigingen verblijft ook leuk zijn. Dat begint al bij de inrichting van de gebouwen, die rustig en uitnodigend is. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op een afwisselende manier worden beziggehouden. De spelletjes en activiteiten zijn afgestemd op de leeftijdsgroep en sluiten nauw aan bij de interesses van uw zoon of dochter. Natuurlijk gaan de kinderen ook regelmatig naar buiten. Of voor een buitenactiviteit, óf om zomaar te spelen op de buitenspeelplaats die bij elk van onze vestigingen hoort.

Ook mee-eten?

Opvang van jouw kind is mogelijk op basis van hele dagopvang, halve dagopvang of flexibele dagopvang (3 dagen per week naar keus). Minder dan 3 kan ook, maar dan is er niet altijd de zekerheid dat er plaats is. Vind je het fijn als jouw kind meteen een verantwoorde maaltijd krijgt? Die mogelijkheden zijn er. ’s Morgens vroeg al voor de kinderen die rond 7.00 uur worden gebracht, ook om 17.00 uur, als gezamenlijke warme middagmaaltijd. Die maaltijden geven een extra dimensie aan het verblijf van jouw kind. Kinderen zijn eerder geneigd om iets te proeven wat ze thuis al gauw aan de kans zouden schuiven. Immers, zien eten doet eten. Natuurlijk mag je ervan uitgaan dat onze maaltijden verantwoord én lekker zijn.

Alle kinderdagverblijven in Rotterdam

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter