Voor, tijdens en na de basisschool in Rotterdam naar de BSO van KSH Kinderopvang

Heb je kinderen in de basisschoolleeftijd? En wil je graag een BSO in de omgeving van de stadsdelen Kralingen en Crooswijk? Die is er: Kidsclub De Waalse, een van de 12 BSO’s van KSH Kinderopvang in Rotterdam. Daarmee zijn we een van de grotere aanbieders van buitenschoolse opvang in de Maasstad. Je kan bij ons terecht voor alle vormen van buitenschoolse opvang. Met de keus voor KSH Kinderopvang kies je voor zekerheid en voor flexibiliteit, want we werken met hele ruime openingstijden.

KSH Kinderopvang is al ongeveer 20 jaar actief in de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. In diverse steden hebben we meerdere kinderdagverblijven en mogelijkheden voor peuteropvang. Ook buitenschoolse opvang zit in ons pakket, bedoeld voor basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar. We werken daarvoor met groepen per leeftijdscategorie. De kinderen komen altijd leeftijdgenootjes – en misschien wel klasgenootjes – tegen in de groep.

 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi

Afwisselend programma BSO Rotterdam

Voor alle groepen bieden we een afwisselend programma. Per BSO-vestiging hebben we meerdere ruimtes tot onze beschikking. Zo kunnen we veel doen met de kinderen. Koken of handenarbeid bijvoorbeeld, sport en spel, dans of theater. Ook kennen de vestigingen aparte jongens- en meidenclubs. Natuurlijk is het af en toe ook tijd om lekker te loungen.

Liever even computeren? Op alle locaties staan computers startklaar. En maak je geen zorgen: het internet wordt gefilterd zodat er alleen veilige websites te bezoeken zijn. Buitenspelen kan natuurlijk ook. Elke locatie heeft een speelplaats, compleet met veilige speeltoestellen.

Deskundige leiding per groep

Alle groepen staan onder deskundige leiding. KSH Kinderopvang werkt uitsluitend met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Ook aan alle andere voorschriften voldoen we. Een streng eigen kwaliteitsmanagementsysteem houdt in de gaten of onze BSO nog altijd op hoog niveau staat.

Mee-eten op de BSO in Rotterdam

Plezierig is dat er in de vestiging in Kralingen-Crooswijk ook gelegenheid voor jouw kind is om mee te eten. Dat kan al vanaf het ontbijt, als je er prijs op stelt om uw kind voor 7.30 uur bij ons te brengen. En om te voorkomen dat je aan het eind van de dag snel de keuken in moet, is aanschuiven bij de warme maaltijd met de hele groep om 17.00 uur ook een optie. We serveren verantwoorde en gevarieerde maaltijden. En natuurlijk heel erg lekker! Hiervoor schaf je een maaltijd-kaart aan.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter