Jannie vertelt

Voordat ik bij KSH kwam te werken ben ik eerst 40 jaar werkzaam geweest in de verkoop. Tijdens een bezoek aan de banenbeurs kwam ik in contact met KSH en het klikte meteen. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar als algemeen medewerkster bij KSH aan het werk. Ik ben begonnen met mijn werkzaamheden bij Kidsclub Ommoord en werk nu bij Kidsclub De Wereld op Zuid in Rotterdam. Gevestigd in de basisschool Christophoor. Ik zorg ervoor dat alles er schoon en goed verzorgd uitziet, de bestellingen op tijd gedaan worden en het eten voor de kinderen op tijd klaar staat. Ik haal ontzettend veel plezier uit mijn werk. Elke dag is anders, bij KSH is het nooit saai. Ik vind het altijd leuk om de blije gezichten van de kinderen te zien, daar word ik ook blij van!

Ook iets voor jou?

Wil jij net als Jannie ook een baan waar je blij van wordt? kijk dan op www.werkenbijksh.nl voor meer informatie.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter

voetbaltoernooiPensioen