Voetbaltoernooi bij SV Ommoord

Op maandag 2 mei organiseert Kinder Service Hotels een voetbaltoernooi.

Praktische informatie

Locatie:
SV Ommoord
Heidekruid 5
3068 RT Rotterdam

Teams
Wij hebben tijdens het voetbaltoernooi 1 leeftijdscategorie namelijk; kinderen in de leeftijd van 7-13 jaar. Tijdens het toernooi spelen wij in een 5 tegen 5 opstelling, waarvan 1 keeper en eventueel wisselspelers. Dit toernooi wordt gespeeld met pupillengoaltjes. Per vestiging kunnen er 2 teams worden ingeschreven.
Wanneer er meer dan 16 kinderen per vestiging zich opgeven voor het voetbaltoernooi zal de organisatie samen met de vestiging in overleg gaan om eventueel een derde team toe te voegen aan het toernooi.

Inschrijven
Inschrijven kan bij één van de pedagogisch medewerkers.
Ook wanneer u zoon(s) en/of dochter(s) op maandag geen opvang afneemt/afnemen kunt u hem/haar opgeven. U dient er dan zelf voor te zorgen dat zij/hij op de bovenstaande locatie komt en dat u zelf tijdens dit evenement aanwezig bent.

Kleedkamers
Er zijn op de locatie kleedkamers aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Op iedere deur hangt een naam van een vestiging waar omgekleed kan worden. Tijdens het evenement zijn de kleedkamers dicht. Er kan niet worden gedoucht.

Eten en drinken
Vestigingen dienen zelf voor de lunch te zorgen.
De organisatie zal zorgdragen voor fruit en drinken.

Kledingadvies
Voor het voetbaltoernooi adviseren wij u om uw kind sportkleding en scheenbeschermers mee te geven. Als de kinderen voetbalschoenen meenemen moet u er rekening mee houden dat de kinderen op kunstgras voetballen.

Aanmoedigen/ ondersteunen
U bent van harte welkom om uw kind aan te komen moedigen. Wanneer u deze dag wilt helpen met bijvoorbeeld fluiten of een team begeleiden, dan mag dit. U kunt dan uzelf aanmelden door een mail te sturen naar kshevenementen@kinderservicehotels.nl. Dit kan op bovenstaand adres.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter