KSH

20 jaar in dienst bij KSH

Op deze eerste dag van 2023 is onze collega Kitty 20 jaar in dienst bij KSH. Hier zijn wij ontzettend trots op! Hieronder lees je waarom Kitty al zo’n lange tijd bij KSH te vinden is.

Hoe zag jouw eerste werkdag bij KSH eruit?

Ik weet nog heel goed dat ik binnen kwam met verschillende oud collega’s. We hadden in het pand maar één groep open en er waren nog weinig kinderen. Ik ging een beetje op onderzoek uit naar wat mijn werkzaamheden gingen worden. Alles was nieuw en gelukkig was alles redelijk schoon en hoefde ik niet meteen door de groepen heen met mijn emmertje.

Hoe ziet jouw loopbaan bij KSH eruit?

Werken bij KSH is heel divers, ik ben werkzaam als algemeen medewerker bij KSH Gein. Ik kan heerlijk mijn ding en de werkzaamheden doen. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt wat ik heel fijn vind! Ik ondersteun de pedagogisch medewerker met wat zij maar willen en wat op dat moment nodig is.

Wat maakt dat jij hier al 20 jaar werkt?

KSH is voor mij echt wel mijn tweede huis en een familie. Iedereen kan bij mij terecht voor een praatje of een luisterend oor zonder te oordelen. Een lach een traan het kan allemaal en dat met heel veel lieve collega’s.

Welke hoogtepunten schieten je direct te binnen?

De bovenverdieping die erbij kwam op de vestiging. Die dag zijn wij op uitje geweest en toen wij terug kwamen was er ineens een nieuwe bovenverdieping.

Wat is het grappigste wat je ooit hebt meegemaakt bij KSH?

Grapjes uithalen met collega’s. Zoals een neppe spin neerleggen voor de collega die heel bang is of een rauw uitje gegeven i.p.v. een gekookt eitje. Altijd lachen bij KSH.

En als laatste. Wat verwacht en hoop je voor de toekomst?

Dat ik nog heel lang kan blijven werken. Tot ik met mijn rollator koffie kom drinken!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter