Voor een kinderdagverblijf ben je welkom bij KSH Kinderopvang in Amsterdam-Zuidoost

Wist je dat er ook een vestiging van KSH Kinderopvang te vinden is in Amsterdam-Zuidoost? Als je een kinderdagverblijf voor jouw kind zoekt, ben je van harte welkom in Kinderdagverblijf Gein. Daar hebben we alle faciliteiten voorhanden om kinderen van 0 tot 4 jaar een plezierige tijd te geven.

Terecht dat je hoge eisen stelt aan een kinderdagverblijf voor jouw kind. Datzelfde doen wij ook bij KSH Kinderopvang. We staan voor hoogwaardige kinderopvang, in al onze vestigingen. Verspreid over Nederland vind je kinderdagverblijven in diverse steden, waaronder twee in Amsterdam. Ook in stadsdeel Amsterdam-Zuidoost is er een vestiging van KSH Kinderopvang voor kinderdagverblijf en BSO.

 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa

Kinderdagverblijf in Amsterdam-Zuidoost al vanaf de eerste weken

Bij onze kinderdagverblijven kunnen kindjes al vanaf baby bij ons terecht. Afhankelijk per vestiging hebben we horizontale- of verticale groepen. Bij een verticale groep voor de leeftijdscategorie van 0 tot 2 jaar werken we dan met aparte babygroepen, waarna ze daarna naar de peutergroep gaan. Bij verticale groepen is de groep verdeeld met kinderen van 0 tot 4 jaar.

Ruime openingstijden kinderdagverblijf Amsterdam-Zuidoost

Met onze ruime openingstijden van 07.00 tot 19.00 uur in Amsterdam-Zuidoost heb je alle gelegenheid om de kinderopvang precies op jouw werktijden of opleiding af te stemmen. Zo kun je kiezen voor opvang gedurende de gehele dag of een dagdeel. En vind je het prettig als je kind meteen mee-eet als het toch bij ons wordt opgevangen? Dat kan zowel tijdens de lunch als tijdens het avondeten.

Medewerkers van KSH Kinderopvang hebben hun pedagogische diploma’s. Ze zijn ervaren in het observeren van kinderen en houden zo de ontwikkeling van een kind op verschillende gebieden in het oog. Onze locaties zijn herkenbaar aan de inrichting in KSH-sfeer, met een rustige uitstraling.

Activiteiten KSH Kinderopvang Amsterdam-Zuidoost

Bij alle locaties, ook die in Amsterdam-Zuidoost, hebben we volop mogelijkheden om jouw kind op een verantwoorde manier te laten ontwikkelen. Ze kunnen meedoen aan spelletjes en activiteiten. Ook de inrichting van onze vestigingen nodigt uit om te gaan spelen met leeftijdgenootjes. Daardoor heb je overdag je handen vrij en hebben jouw kinderen niet alleen een leuke tijd, maar ook de kans om meer kennis en vaardigheden op te doen.

Alle kinderdagverblijven in Amsterdam

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter