Leren in de praktijk in regio Dieren

Wil jij leren in de praktijk, waarbij jouw lessen ook op één van onze locaties plaatsvinden? Wil jij les krijgen van mensen die direct uit de praktijk komen? Wil jij jouw eigen leerroute kunnen inrichten?

Dan is School4u hét voor jou! In de klas ‘School4u’ krijg jij de mogelijkheid om binnen de regio Dieren jouw leerroute zelf vorm te geven. Je heb tijdens jouw leertraject gegarandeerd een stageplek bij Kindercentra Puck&Co, Marron Kinderdagverblijf of KSH. Je mag verschillende opvangsoorten ervaren en onderzoeken welke organisatie het beste bij jou past. Naast praktijkervaring bieden wij jou ook gastlessen en eventuele andere nodige scholing zoals BHV aan.

Jouw eigen leerroute inrichten, waarbij je zelfs kan versnellen

Kom jij ook een kijkje nemen?

School4u heeft plek voor 24 studenten van alle leerjaren van de opleidingen: ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ en ‘Pedagogisch medewerker’. Je kunt dus ook instromen als je al gestart bent met één van deze opleidingen.
Neem vooral een kijkje bij de verschillende meewerkende organisaties! En kom naar de open dag om medewerkers van alle drie de organisaties te ontmoeten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. De open dag is op vrijdag 25 februari van 16:00 – 20:00 uur.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter