KSH Kinderopvang in Dieren

Op drie verschillende locaties in Dieren biedt KSH kinderopvang in een huiselijke en vertrouwde sfeer, voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Door de persoonlijke werkwijze bieden alle locaties een vertrouwde omgeving voor kinderen in alle leeftijden binnen ons pedagogisch beleid. Persoonlijk contact is belangrijk in de keuze voor dagopvang van uw kind. Wij vinden het belangrijk dat ouders onze KSH kinderopvang goed leren kennen en andersom. Daarom nodigen wij (geïnteresseerde of nieuwsgierige) ouders of verzorgers met veel plezier uit om persoonlijk kennis te maken met ons en de opvanglocatie op één van onze drie vestigingen in Dieren.

Kinderdagverblijf De Akker in Dieren

Kinderdagverblijf de Akker is gelegen in de kindvriendelijke wijk Zilver Akker in Dieren. Hier bieden wij in een huiselijke en rustige omgeving opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het leven van kinderen in deze leeftijd is een grote ontdekkingstocht. In de plezierige en gestructureerde omgeving is er voldoende uitdaging voor de allerjongste om elke dag op avontuur te gaan.

KSH Kinderdagverblijf De Akker
Admiraal Helfrichlaan 13E, 6952 GA Dieren
Routebeschrijving 
Tel: 0313 – 214 042

Wilt u een rondleiding of heeft u vragen over Kinderdagverblijf De Akker? 

Peuteropvang De Boomgaard Noord in Dieren

Peuteropvang De Boomgaard Noord is gevestigd in de school ‘De Boomgaard’ voor de leeftijd 2 tot 4 jaar. In de gestructureerde omgeving, bieden we opvang voor de peuters. De ruimte is ingericht in diverse speelhoekjes waar ze kunnen spelen op hun eigen niveau. Ook organiseren wij regelmatig workshops, zoals peuteryoga of muziek. Zo dagen we onze kinderen elke dag uit om nieuwe dingen te ontdekken. 

Peuteropvang De Boomgaard Noord is een officieel gecertificeerde VE-groep (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Op de groep wordt er gewerkt met het ontwikkelingsstimulering programma “Ben ik in Beeld”. Onderdeel van Ben ik in Beeld is Uk & Puk. Samen met de vrolijke handpop Puk beleven ze de leukste avonturen en wordt er tegelijkertijd op spelende wijze aandacht besteed aan de ontwikkelingsgebieden. Spelenderwijs brengen wij de kinderen vaardigheden bij ter bevordering van een soepele overgang naar de basisschool. 

Wij gebruiken het registratie en observatiesysteem “KIJK” om de ontwikkeling van het kind te kunnen volgen.

KSH Peuteropvang de Boomgaard Noord
Essenhof 2, 6951 NS Dieren
Routebeschrijving 
Tel: 0313 – 414 098

Wilt u een rondleiding of heeft u vragen over Peuteropvang De Boomgaard Noord? 

BSO: Kidsclub De Boomgaard Noord in Dieren

Bij Kidsclub de Boomgaard Noord bieden wij voor basisschoolkinderen voor- en naschoolseopvang aan. De locatie is gevestigd in basisschool de Boomgaard en biedt veel ruimte voor activiteiten. Zo is er een kinderkookcafé waar de kinderen kunnen eten en koken, een speeltuin voor de kleuters om te spelen en een voetbalveld voor de oudere kinderen.

KSH Kidsclub de Boomgaard Noord
Essenhof 2, 6951 NS Dieren
Routebeschrijving 
Tel: 0313 – 414 098

Wilt u een rondleiding of heeft u vragen over Kidsclub De Boomgaard Noord?

Kinderdagverblijf De Boomgaard Zuid in Dieren

In de kleinschalige, verticale groep ‘de Toverboom’ biedt Kinderdagverblijf De Boomgaard Zuid opvang aan kinderen van tot 0 tot 4 jaar. Het dagritme dat gevolgd wordt, zorgt voor rust en regelmaat voor deze jonge groep. Op de buitenspeelplaats of in de gymzaal kunnen de kinderen heerlijk rennen en samen spelen.

KSH Kinderdagverlijf De Boomgaard Zuid
Schoolpad 3, 6953 CC Dieren
Routebeschrijving
Tel: 0313 – 419 027

Wilt u een rondleiding of heeft u vragen over Kinderdagverblijf De Boomgaard Zuid?

BSO: Kidsclub De Boomgaard Zuid in Dieren

Kidsclub de Boomgaard Zuid is gevestigd in basisschool De Boomgaard in Dieren. In deze verticale groep verwelkomen wij kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar voor of na schooltijd. Keuzevrijheid is van groot belang voor buitenschoolse opvang. Onze kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteiten ze deelnemen en met welke kinderen ze graag spelen. Op plezier maken ligt de focus en daar zorgen onze professionele medewerkers iedere werkdag voor.

KSH Kidsclub de Boomgaard Zuid
Schoolpad 3, 6953 CC Dieren
Routebeschrijving
Tel:
0313 – 419 027

Wilt u een rondleiding of heeft u vragen over Kidsclub De Boomgaard Zuid?

Ja, ik kom graag langs voor een vrijblijvende rondleiding bij KSH Kinderopvang