Ook in Amsterdam-Zuidoost voor BSO naar KSH Kinderopvang

BSO Kidsclub Gein heet de BSO-locatie van KSH Kinderopvang in Amsterdam-Zuidoost. Als kinderopvangorganisatie zijn we met 2 vestigingen vertegenwoordigd in de hoofdstad. De andere BSO-locatie van KSH Kinderopvang is te vinden in Amsterdam-Noord. Ook in andere grote steden in het land zijn we actief. Daarmee kies je voor een professionele organisatie die aan alle regels voldoet.

Een BSO kiezen heeft alles te maken met vertrouwen. Heeft mijn kind daar straks wel een leuke tijd? Heeft de begeleiding wel voldoende aandacht voor hem of haar? En zijn de openingstijden wel flexibel genoeg om school en werk te kunnen combineren? Bij KSH Kinderopvang nemen we daarom graag de tijd je wanneer je komt oriënteren voor de eventuele opvang. Die tijd voor een kort gesprek nemen we trouwens ook elke dag, als je jouw kind komt brengen of halen.

 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy

Gediplomeerde pedagogisch medewerkers

In alle locaties van KSH Kinderopvang vind je uitsluitend gediplomeerde pedagogisch medewerkers, het bewijs dat we onze hoge kwaliteitsstandaard serieus nemen. Ook voldoen al onze locaties aan de eisen die u en de wettelijke instanties daaraan stellen, bijvoorbeeld op het gebied van de (brand)veiligheid. Elke locatie kent meerdere ruimtes. Daardoor kunnen we tegelijkertijd meerdere activiteiten plannen.

Activiteiten BSO Kidsclub Gein

Wat er allemaal te doen is op de BSO? Veel. Sport en spel bijvoorbeeld. Ook culturele activiteiten, zoals theater en dans. Er zijn aparte meiden- en jongensclubs. Er is een ruimte om lekker te loungen en een andere om huiswerk te doen. Elke locatie beschikt ook over een buitenspeelplaats. Hier vinden de BSO-kinderen uitnodigende (en veilige) speeltoestellen.

Eet gewoon lekker mee!

Mee-eten bij onze BSO in Amsterdam-Noord kan ook. ’s Morgens vroeg al, je kan jouw kind dan voor dat de school begint brengen. We gaan om 7.00 uur open. Dan staat er om 7.30 uur voor de hele groep een smakelijk ontbijt op tafel. Hiernaast kunnen alle BSO-kinderen kunnen om 17.00 uur aanschuiven voor een warme maaltijd.

Daarvoor werken we met maaltijdkaarten. Per keer betaal je een bescheiden bijdrage. Ook zorgen we ervoor dat de maaltijden gevarieerd en gezond zijn. Zo krijgt jouw kind meteen de juiste voedingsstoffen binnen.

Alle BSO's in Amsterdam

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter