BSO’s in Amsterdam-Noord en Zuidoost van KSH Kinderopvang

Je stelt natuurlijk hoge eisen aan de kwaliteit van kinderopvang voor jouw kind(eren). Dat doen we bij KSH Kinderopvang ook. We zijn een organisatie met ongeveer 20 jaar ervaring. KSH-locaties kan je vinden in een aantal (grotere) steden in Nederland, waaronder twee in Amsterdam. We staan al 20 jaar voor hoogwaardige kwaliteit.  Dat waarborgen we onder meer door te werken met gediplomeerde pedagogisch medewerkers en medewerkers in opleiding. Al onze BSO-locaties worden periodiek bezocht door de GGD en worden getoetst op alle (wettelijke) kwaliteitseisen.

Met KSH Kinderopvang kies je voor zekerheid. Maar ook voor flexibiliteit. We hanteren zeer ruime openingstijden in onze Kidsclubs, zodat je jezelf niet in bochten hoeft te wringen om jouw kind(eren) te brengen of op te halen. Brengen kan al ’s morgens vanaf 7.00 uur, halen is mogelijk tot 19.00 uur. Zo kan je dus gebruikmaken van voor- en naschoolse opvang.

Geopend van 07.00 tot 19.00 uur

Van 4 tot 13 jaar

Biologische en verantwoorde maaltijden

Gedurende het jaar diverse workshops

Kosten zijn inclusief luiers, (fles)voeding, workshops en activiteiten.

 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom

Activiteiten en spelletjes

Op onze BSO-locaties werken we met leeftijdsgroepen. De kinderen hebben altijd leeftijdgenootjes om zich heen. Dat maakt het leuk om samen mee te doen aan de activiteiten en spelletjes die we organiseren. In elke BSO Kidsclub zijn meerdere ruimtes te vinden om uiteenlopende activiteiten op het programma te zetten.

Vind jouw kind sporten of knutselen leuk? Of is het juist graag bezig met cultuur, zoals dans en theater? Of gewoon lekker buiten spelen op een van de speeltoestellen? Het kan allemaal. Ook hebben we aparte ruimtes om te loungen en huiswerk te maken.

Mee-eten op de BSO in Amsterdam

In elke vestiging is er ook de gelegenheid om mee te eten. ’s Morgens vroeg al, voor de kinderen die voor 7.30 uur worden gebracht. Om 17.00 uur eten alle naschoolse BSO’ers met elkaar een warme maaltijd. Bij KSH Kinderopvang werken we daarvoor met maaltijdkaarten. Je betaalt per maaltijd een kleine bijdrage. Wat er op tafel staat is niet alleen lekker, maar ook gezond en voedzaam. Onze begeleidsters zorgen ervoor dat de kinderen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Vakantie-opvang in Amsterdam

Ook voor de vakantieperiode kun je – in overleg – een beroep doen op de BSO van KSH Kinderopvang. Tijdens de vakantieperiode staan onze medewerkers in Amsterdam voor de kinderen klaar. Zij zullen ervoor zorgen dat de kinderen een enorm leuke tijd hebben. Ze organiseren workshops, activiteiten en zullen op diverse uitjes gaan.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter