Workshop: sensomotorisch spel

Onze kinderen en pedagogisch medewerkers hebben een onvergetelijke ervaring gehad en we willen jullie graag bijpraten over wat er is gebeurd en wat we hebben geleerd.

Toren van verbeelding:
De kinderen hebben met oude verpakkingen gewerkt om verbluffende torens van verbeelding te bouwen. Ze hebben geleerd dat met eenvoudige materialen de meest creatieve avonturen kunnen ontstaan. Deze activiteit heeft de verbeelding van de kinderen aangewakkerd.

Kleurende reizen:
Onze reis bracht ons naar ongelooflijke bestemmingen met auto’s die niet alleen konden rijden, maar ook konden kleuren. Dit sensomotorische avontuur prikkelde hun zintuigen en opende hun geest voor nieuwe mogelijkheden. De kinderen genoten van deze kleurrijke reis en brachten kunst tot leven.

Zachte prikkelingen:
We hebben de subtiliteit van zachte prikkelingen verkend, zoals het voelen van een veertje tegen het gezicht. Deze ervaring heeft bijgedragen aan een dieper begrip van tactiele sensaties en hoe belangrijk ze zijn in de ontwikkeling van kinderen.

Blote voetenparadijs:
Het hoogtepunt van de dag was onze wandeling op het blote voetpad. Dit was een ongelooflijke ervaring die de zintuigen op een unieke manier prikkelde.
We willen onze waardering uitspreken voor het enthousiasme van de kinderen en Bertine van spelpedagoog. Het is geweldig om te zien hoe kosteloos materiaal zoveel creativiteit kan ontketenen. Nu, met deze nieuwe inzichten en inspiratie, kijken we ernaar uit om samen met de kinderen nieuwe avonturen te beleven en hun ontwikkeling te ondersteunen op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor ons creatieve en geïnspireerde team!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter