Inschrijfprocedure

3 meisjes aan de TSO tafelOnze inschrijfprocedure in het kort;

Wanneer het inschrijfformulier wordt ontvangen op het hoofdkantoor wordt er binnen 3 werkdagen contact met u opgenomen om de inschrijving met u af te stemmen. Wanneer wij uw kind(eren) kunnen plaatsen ontvangt u daaropvolgend;

  • de plaatsingsovereenkomst,
  • mantelovereenkomst (voorwaarden)
  • het formulier automatische incasso,
  • Keuzeformulier m.b.t  de uitbetaling van de tegemoetkoming van de belastingdienst.
  • Formulieren om de aanvraag van de tegemoetkoming bij de belastingdienst eventueel door KSH te laten regelen.  Wanneer u wenst dat KSH uw aanvraag/aanvragen verzorgt bij de belastingdienst dan dienen bepaalde gegevens vóór aanvang van de opvang in het bezit te zijn van KSH. Zie hiervoor het inschrijfformulier.

 

Zie hier de volledige inschrijfprocedure

Wenst u eerst meer of aanvullende informatie over ons en onze dienstverlening of heeft u specifieke vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs op ons hoofdkantoor via 0314 – 68 04 98 keuze 1. Ook is het mogelijk om eerst een informatiepakket aan te vragen, dit kunt u doen door hier te klikken.

Wilt u eerst een kijkje komen nemen op de vestiging van uw keuze? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Voor de contactgegevens van de vestiging van uw keuze klik hier.