KSH Kidsclub Gein

Bij KSH Kidsclub Gein zijn kinderen in hun vrije tijd even in een andere wereld. De inrichting van KSH Kidsclub Gein geeft de kinderen veel keuzemogelijkheden.

Ze kunnen relaxen in de loungehoek of een workshop doen in het kinderkook café in American Diner stijl. Er zijn sport en spelclubs met volop buitenspeelmogelijkheden. In de handvaardigheidruimte en de theater- en dansruimte kunnen kinderen uiting geven aan hun artistieke vaardigheden. Er is zelfs een eigen meiden- en jongensruimte waar kinderen zelfstandig in mogen vertoeven.

De kinderen krijgen tijdens de voorschoolse opvang een gezond ontbijt zodat ze de dag goed kunnen starten. Na schooltijd gaan de kinderen vrij spelen, of ze kiezen ervoor met een activiteit mee te doen. Ook kan er huiswerk gemaakt worden. Daarnaast worden regelmatig (educatieve) uitstapjes ondernomen zoals paardrijden, zeilen, musea bezoeken, naar speeltuinen etc. In de avond wordt er een gezonde warme maaltijd aangeboden.

Kinderopvang en meer! Vanaf september 2013 kunnen kinderen in de leeftijd van 5 jaar zonder bijkomende kosten zwemles krijgen, inclusief inschrijfgeld, toegangspas en diploma A en B.

Deze vestiging werkt samen met de volgende scholen:

  • Het Gein
  • De Knotwilg
  • Regenboog
KSH Kidsclub Gein
Jacob Krüsestraat 73
1106 ZK Amsterdam ZO
T 020 – 4531778
LRK nummer: 206261032 
KSH Kidsclub Gein
Jacob Krusestraat 73
1106 ZK Amsterdam
Nederland