KSH KDV Botteloef

Kinder Service Hotels (KSH) heeft begin september 2018 in basisschool De Botteloef een kinderdagverblijf geopend.

Op ons kinderdagverblijf is één verticale groep waar kinderen van 0-4 jaar worden opgevangen. De visie van KSH is “Het moet gewoon leuk zijn” zie je overal terug. Kinderen kunnen kiezen uit diverse hoekjes waar ze heerlijk kunnen spelen, afgestemd op hun belevingswereld. Denk bijvoorbeeld aan een huishoek, bouwhoek of een baby hoek waar de baby’s ongestuurd kunnen kruipen en spelen.

Maar de kinderen kunnen natuurlijk ook aan tafel bijvoorbeeld puzzelen, met duplo spelen of een autobaan maken. Ook bieden wij voor deze leeftijdscategorie verschillende workshops aan zoals peuterdans, yoga, muziek etc.

En een ander hoogtepunt: het jaarlijkse peuteruitje!

Ouderbetrokkenheid vinden we belangrijk want uw mening telt. We betrekken ouders bij onze activiteiten en gaan graag het gesprek met u. De omgeving straalt rust uit en spreekt kinderen aan op hun eigen niveau.

Het dagritme dat gevolgd wordt zorgt voor rust en regelmaat. Hierbij maken we bijvoorbeeld gebruik dagritmekaarten zodat kinderen weten wat er die dag gaat gebeuren. Op de buitenspeelplaats of in de gymzaal kunnen kinderen heerlijk rennen en hun motoriek, door middel van het aanbieden van diverse sport- en spelactiviteiten, verder ontwikkelen. Tijdens deze ontdekkingstocht staan wij naast het kind om structuur, veiligheid en voldoende uitdaging te bieden.

Enkele speerpunten van KSH KDV de Botteloef: Aanbod van activiteiten en workshops –ervaren en betrokken professionele medewerkers – terugkerende jaarfeesten –jaarlijkse peuteruitjes – vele mogelijkheden in de omgeving om te wandelen – vakantieopvang op eigen locatie – mogelijk tot benutten van een warme maaltijd – flexibele opvang – halve dag opvang – ruime openingstijden van 7.00-19.00- werken met babygebaren 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on skype
KSH KDV Botteloef
Overslag 1
1034 RR Amsterdam
Nederland