Een kinderdagverblijf in Amsterdam-Noord? Ook dat kan bij KSH Kinderopvang

Kinderdagverblijven genoeg in Amsterdam. Maar wat nu als je specifiek in Amsterdam-Noord overdag opvang zoekt voor jou kind(eren)? En jouw kind het liefst in professionele handen achterlaat? Die mogelijkheid heb je. KSH Kinderopvang is landelijk actief in kinderdagverblijven en heeft ook een vestiging in Amsterdam-Noord: Kinderdagverblijf De Botteloef, gevestigd in de gelijknamige basisschool.

KSH Kinderopvang combineert alweer 20 jaar ervaring met een heldere visie: je moet er niet alleen vanuit kunnen gaan dat jouw kind in goede handen is, maar ook dat de kinderopvang bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw kind. Dat is waar we bij KSH Kinderopvang om bekend staan, om hoogwaardige kinderopvang. Goed om te weten dat KSH Kinderopvang op de locatie in Amsterdam-Noord ook BSO aanbiedt. Fijn als jouw kind de leeftijd krijgt om naar de basisschool te gaan.

 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason

Gediplomeerde pedagogisch medewerkers

In al onze locaties heb je de zekerheid dat de begeleiding professioneel is. Onze pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd en zijn dol op kinderen. Ze zijn goed getraind in het observeren van het gedrag van jouw kind. De locaties van al onze vestigingen verschillen, maar de uitstraling van binnen is altijd herkenbaar als KSH Kinderopvang. De ruimtes van onze kinderopvang in Amsterdam-Noord zijn rustig ingericht, zodat jouw kind zich snel bij ons thuis voelt.

Gevarieerde activiteiten

In elke vestiging waar we kinderopvang aanbieden zorgen we voor een gevarieerd programma voor jouw kind. Dat programma sluit aan bij de leeftijdscategorie en de interesses van de kinderen. Onze medewerkers stimuleren kinderen om actief mee te doen.

Bij de activiteiten staat plezier voorop. Met bewezen effectieve methodes werken we daarnaast aan een grotere taalvaardigheid van kinderen. Ook maken kinderen op een speelse manier kennis met getallen, bijvoorbeeld door te leren tellen met stukjes fruit. De methoden die we daarvoor als leidraad hanteren zijn ‘Ben ik in beeld’ en ‘Puk en Ko’. Zo bereiden we de kinderen vroegtijdig voor op een natuurlijke overgang naar de basisschool.

Ruime openingstijden kinderdagverblijf Amsterdam-Noord

Met de ruime openingstijden van 07.00 tot 19.00 uur van onze kinderdagverblijven in Amsterdam-Noord heb je alle mogelijkheden om de opvang goed op jouw eigen werktijden te laten aansluiten. En als je wilt kan jouw kind ook meteen mee-eten. ’s Morgens een lekker ontbijt als de dag voor hen al vroeg begint, tussen de middag een voedzame en smakelijke lunch en om 17.00 uur eventueel een warme maaltijd.

Alle kinderdagverblijven in Amsterdam

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter