Kinderopvang: BSO in Rotterdam-Centrum – Crooswijk

Voorschoolse en Naschoolse opvang bij KSH Kidsclub De Waalse

KSH Kidsclub De Waalse is te vinden in de populaire Rotterdamse wijk Crooswijk. De voorschoolse en naschoolse opvang van KSH Kinderopvang is gevestigd in de Waalse school, waardoor opvang en onderwijs op één locatie samenkomen. De locatie is hierdoor vertrouwd én gemakkelijk, voor zowel de kinderen als hun ouders. Maar niet alleen kinderen van De Waalse school zijn welkom bij ons voor de BSO, ook kinderen van OBS de Vier Leeuwen en De Koningin Wilhelmina School kunnen zich aanmelden bij KSH Kidsclub De Waalse. Met verschillende leeftijdsgerichte activiteiten worden de kinderen elke dag uitgedaagd om de ontwikkeling te stimuleren.

De voordelen van KSH Kidsclub De Waalse:

Persoonlijk contact is belangrijk in de keuze voor dagopvang van uw kind. Wij vinden het belangrijk dat ouders onze KSH Kinderopvang goed leren kennen en andersom. Daarom nodigen wij (nieuwe) ouders of verzorgers met veel plezier uit om persoonlijk kennis met ons te maken bij KSH Kidsclub De Waalse.

Flexibele kinderopvang van 07:00 tot 19:00 uur

KSH Kidsclub De Waalse biedt jaarrond flexibele buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar tussen 07:00 en 19:00 uur. Er zijn diverse mogelijkheden voor de KSH Kidsclub. Dit is mede afhankelijk van de wensen van u, als ouder of als verzorger. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Er zijn diverse combinaties mogelijkheden om de juiste opvang te organiseren voor kinderen tussen 4 en 13 jaar. Bij KSH Kinderopvang kunt u ervan op aan dat de BSO kidsclub open is op alle reguliere schooldagen inclusief studiedagen.

Een eigen BSO groep voor klein en groot

Binnen de KSH Kidsclub De Waalse bieden we op schooldagen aan ongeveer 100 kinderen buitenschoolse opvang, verdeeld over voor- en naschoolse opvang. In ons pedagogisch beleidsplan vinden wij het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen, stimuleren en leren van elkaar. Binnen de BSO hebben wij diverse groepen verdeeld over de leeftijdscategorieën. We hebben de volgende leeftijdsgroepen:

  • 4 tot 7 jaar
  • 7 tot 9 jaar
  • 10 tot 13 jaar

Wij nodigen (nieuwe) ouders of verzorgers met veel plezier uit om persoonlijk kennis met ons te maken bij KSH Kidsclub De Waalse. Waarbij we tijdens een vrijblijvende rondleiding alle mogelijkheden en uw vragen zullen beantwoorden.

KSH Kidsclub De Waalse
Goudsweg 25 
3031 XH Rotterdam
Routebeschrijving
Tel: 010-2133799

 

Ja, ik kom graag langs voor een vrijblijvende rondleiding bij KSH Kidsclub De Waalse