KSH Kidsclub de Bergsingel ligt in het Liskwartier nabij Bergpolder en het Oude Noorden en biedt opvang aan kinderen van diverse basisscholen in Rotterdam Noord en Blijdorp.

KSH Kidsclub de Bergsingel heeft de beschikking over verschillende ruimtes en een groot speellokaal. Deze vestiging heeft een capaciteit van 50 kindplaatsen. ‘s Ochtends kunnen kinderen bij ons lekker ontbijten waarna wij ze naar school brengen. Na schooltijd halen wij de kinderen weer op en bieden wij elke dag leuke activiteiten en uitdagende workshops aan.

De Kidsclub is standaard open van 07.00 tot 19.00 uur en kent geen sluitingsdagen buiten de officiële feestdagen. Ook tijdens de schoolvakanties is de Kidsclub uiteraard geopend en ondernemen wij met de kinderen verschillende uitstapjes, activiteiten en zorgen wij voor het ultieme vakantiegevoel. 

Vaste BSO-groepen op leeftijd 

Onze Kidsclub heeft drie vaste groepen, die op leeftijd zijn ingedeeld. De kinderen starten de dag allemaal in hun vaste groep. Hier krijgen ze een hapje en een drankje aangeboden. Daarna bieden wij de kinderen leuke activiteiten en workshops aan.

Activiteiten en workshops 

Gedurende de middag bieden we de kinderen begeleide activiteiten aan. Dit varieert van creatief, sport en spel, muziek tot dans en koken. Kinderen mogen altijd zelf kiezen of ze mee willen doen aan een activiteit. Ze kunnen in een van de groepsruimtes ook lekker tekenen, bouwen, knutselen of loungen. Wij organiseren regelmatig leuke workshops, zoals ‘sieraden maken’ of ‘koken met sterren’. Voor de acht plussers hebben we de 8+ club. Dit is een apart programma dat zich richt op kinderen van acht jaar en ouder. De kinderen mogen meedenken over welke activiteiten zij willen doen. Denk hierbij aan boogschieten of aan een judo workshop.

Deze vestiging werkt samen met de volgende scholen:

  • SCBO Bergkristal (in overleg)
  • Juliana v Stolbergschool
  • Basisschool de Fontein
  • de Blijberg
  • Imelda
  • Klimop
  • Prinses Juliana School
  • Overige scholen in overleg
KSH Kidsclub Bergsingel 
Bergsingel 132A
3037 GM Rotterdam
T 010-4673823
LRK nummer : 779367157  
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on skype