KSH Kidsclub De Hoeksteen

KSH Kinderdagverblijf en Kidsclub de Hoeksteen is sinds 8 januari 2018 geopend.

Het kinderdagverblijf en de Kidsclub zijn gevestigd in een integraal kindcentrum. Waar onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en welzijnsactiviteiten voor kinderen zijn samengevoegd.

Binnen het IKC wordt een doorlopende leerlijn gerealiseerd van 0/2 tot 13 jaar en is er sprake van één lijn in zorg, afstemming en communicatie met ouders, kinderen en de wijk.

KSH Kidsclub de Hoeksteen is van maandag t/m vrijdag geopend van 7.00-19.00 uur.

Er is 1 groep namelijk : – Combinatiegroep de Zeesterren voor 20 kinderen van 4 – 12 jaar.

Op KSH Kidsclub de Hoeksteen staat het activiteitenaanbod centraal. Hiervoor zijn verschillende ruimtes beschikbaar. Het activiteitenprogramma bestaat uit losstaande activiteiten en workshops waarbij de creatieve, sociale en cognitieve ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd wordt. Zo worden er bijvoorbeeld, sport en spel activiteiten in de speelzaal georganiseerd en er vinden o.a. creatieve en kook workshops in de groepsruimte plaats. Daarnaast werken wij met verschillende thema’s, die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Wij spelen vrijwel dagelijks buiten, hiertoe hebben we ook veel mogelijkheden omdat bij onze locatie 2 schoolpleinen zijn. Daarnaast hebben we ook nog de beschikbaarheid over een speellokaal met bijhorende gym-attributen.

KSH Kidsclub De Hoeksteen 
Kerkwervesingel 24
3086 HH Rotterdam
T: 010-3108720
LRK nummer: 207934320 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on skype
KSH Kidsclub De Hoeksteen
Kerkwervesingel 24
3086 HH Rotterdam
Nederland