KSH Kidsclub Botteloef

Kinder Service Hotels (KSH) heeft begin augustus 2018 in basisschool De Botteloef een buitenschoolse opvang geopend.

KSH Kidsclub De Botteloef is een buitenschoolse opvang met plek voor 20 kinderen. Voor al deze kinderen is er naast voldoende speelruimte, ook genoeg ruimte voor ontwikkeling op verschillende niveaus. Ieder kind is anders en kan op zijn/haar manier een aanvulling zijn voor de groep. Op onze Kidsclub mogen kinderen gewoon ‘zijn’ wie ze zijn, maar ook zijn wie ze graag willen zijn. De enthousiaste pedagogisch medewerksters staan open voor de ideeën van kinderen, niets is ons te gek! Kinderen die op onze BSO komen hebben keuzevrijheid in de activiteiten die zij doen en de kinderen met wie ze graag spelen. Ons doel is dan ook dat kinderen aan het eind van de dag zeggen: ‘Yes, volgende week mag ik weer naar de BSO!’.

Op onze kidsclub zitten we niet stil. We bieden een tal van workshops aan zoals kookworkshops, verkeersworkshops, sportworkshops, techniek, knutselworkshops en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Hierbij benutten wij de talenten van al onze medewerkers KSH breed.
In de vakanties hebben we een speciale vakantieplanning met activiteiten waar voor elk kind wat wils is! Kinderen mogen bij ons zo veel mogelijk zelf kiezen waar ze wel en niet aan mee willen doen. Want ook op de kidsclub geldt onze visie: “Het moet gewoon leuk zijn”.

Enkele speerpunten van KSH Kidsclub de Botteloef:

  • Ruime openingstijden van 7.00-19.00;
  • Kinderen ontbijten bij ons op de voorschoolse opvang;
  • Verschillende contracten; flexibele opvang, vakantiecontract, voorschoolse opvang etc.
  • Opvang tijdens alle studiedagen en vakanties op eigen locatie.
  • Mogelijkheid tot het benutten van een warme maaltijd;
  • Grote maatschappelijke betrokkenheid
  • Groot aanbod van diverse activiteiten en workshops die wekelijks worden aangeboden zonder extra kosten. Denk bijvoorbeeld aan koken of zumba.
  • In vakanties vinden er diverse uitjes en activiteiten plaats bijvoorbeeld museumbezoek, speeltuin of naar de dierentuin etc.

Deze vestiging werkt samen met de volgende scholen:

  • Basisschool De Botteloef
KSH Kidsclub Botteloef
Overslag 1
1034 RR Amsterdam
T 020 – 2149693
LRK nummer : 119504078
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on skype
KSH Kidsclub Botteloef
Overslag 1
1034 RR Amsterdam
Nederland