KSH Kidsclub Pendrecht

KSH Kidsclub Pendrecht  is een buitenschoolse opvang met plek voor 90 kinderen.  Kidsclub Pendrecht  is gevestigd op plein 1953  huisnummer 191 te Rotterdam. Dit plein maakt deel uit van winkelgebied Plein 1953. Dus bij het halen of brengen van uw kinderen het gemak van het halen van de dagelijkse boodschappen. Bij Kidsclub Pendrecht bieden wij de kinderen uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten aan. Dit doen wij in de vorm van workshops waar de kinderen voor mogen kiezen. Ook voor de ouders bieden we graag zoveel mogelijk service zodat zij de zorg voor hun kinderen goed met werk of studie kunnen combineren

We bieden de kinderen een ruimte met veel mogelijkheden. Zo is er een danszaal meteen grote spiegel zodat je goed kan zien hoe mooi je dancemoves zijn. De ruimte is ook te gebruiken als theaterruimte waarvoor we grote rode theatergordijnen hebben. In de dans en theaterruimte worden regelmatig leuke dansworkshops georganiseerd. Bij het binnenkomen van onze Kidsclub sta je in een mooie grote keuken waar de kinderen in hun Kinderkookcafé de lekkerste gezonde hapjes en maaltijden bereiden.                                                                                                                     

Iedere basisgroep heeft zijn eigen ruimte. Hier hebben zij hun eigen plekje om te eten, drinken en  activiteiten uit te voeren Na het fruitmoment worden de ruimtes gebruikt door alle kinderen. Er is een ruimte met een Wii, een ruimte met een tafelvoetbalspel en we beschikken over een heus atelier waar je naar hartenlust kunt creatief bezig kunt zijn.

Op loopafstand van Kidsclub Pendrecht zijn diverse speeltuinen (o.a. speeltuinvereniging Neeltje Jans ) Waar we graag met de kinderen naar toe gaan. Ook spelen we graag een potje voetbal op het grote Plein voor de vestiging.

Activiteiten, workshops en vakantieprogramma

Elke dag worden er per basisgroep activiteiten en/of workshops aangeboden waarbij de creatieve, sociale en cognitieve ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd wordt. Zo worden er bijvoorbeeld kookworkshops gegeven in het kinderkookcafé, sport en dans activiteiten in de dans en toneelruimtegeorganiseerd en er vinden o.a. creatieve workshops plaats in ons alterlier. Tijdens de vakantie werken we met thema’s. Elke dag worden er verschillende activiteiten aangeboden die betrekking hebben op het thema.  Ook gaan we in de vakanties minimaal één keer in de week op uitstapje en/of bezoeken we onder andere musea en speeltuinen.

 

Openingstijden

De Kidsclub is op werkdagen open van 07:00 tot 19:00 uur.  De locatie kent geen sluitingsdagen behalve de officiële feestdagen, zoals 2e Paasdag, Pinksteren en de kerstdagen.
Ook is de opvang open tijdens reguliere schoolsluitingsdagen van de scholen. 

Verlengde opvang vanaf 06.30 mogelijk.

Opvangvormen

KSH Kidsclub Pendrecht biedt opvang aan kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 13 jaar.

Het  betreft daarbij de volgende pakketkeuzes :

  • VSO / Voorschoolse opvang (van 07:00 tot start school)
  • NSO / Naschoolse opvang (van einde school tot 19:00)
  • BSO / Buitenschoolse opvang (zowel VSO + NSO als vakantieopvang)
  • Vakantieopvang (opvang tijdens vakantie)
  • Flexibele pakketten 

Opvang tijdens reguliere schooldagen (zoals studiedagen) behoort standaard tot het pakket.

Basisgroepen

KSH Kidsclub Pendrecht heeft 5 basisgroepen en is als volgt ingedeeld:

  • onderbouw A De Slingeraapjes  (4 t/m 7 jaar)
  • onderbouw B  De Baviaantjes    (4  t/m 7  jaar)
  • Middenbouw A Chimpanseetjes  (7 t/m 13  jaar)
  • Middenbouw B Orang Oetang      (7  t/m 13 jaar)
  • Middenbouw C   De Gorilla’s        ( 7 t/m 13 jaar )

Scholen

Deze vestiging werkt samen met de volgende scholen:

KSH Kidsclub Pendrecht
Plein 1953 nr. 191
3086 EM Rotterdam
T 010-4818296
LRK nummer: 173257562
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on skype
KSH Kidsclub Pendrecht
Plein 1953 nr. 191
3086 EM Rotterdam
Nederland