Over KSH

Welkom op de website van Kinder Service Hotels. (KSH).

KSH is een jonge, dynamische onderneming die opgericht is in 2001. De eerste 2 vestigingen werden eind 2002 geopend en inmiddels is KSH doorgegroeid naar een dertigtal vestigingen.

KSH biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang. In onze kinderdagopvang locaties bieden wij opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, waarbij u, naast de reguliere halve en hele dagopvang, ook kunt kiezen voor flexibele dagopvang. Onze buitenschoolse opvang is ondergebracht in KSH Kidsclub locaties. Hier wordt opvang geboden aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Naast de voorschoolse en naschoolse opvang bieden wij vakantie opvang en flexibele opvang. Op sommige KSH Kidsclub locaties verzorgen wij tevens de tussen schoolse opvang (het overblijven). Daarnaast hebben wij bij enkele van onze Kidsclub locaties een peuterspeelzaal geopend.

KSH staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn deskundig en uitstekend opgeleid en onze openingstijden zijn ruim, namelijk van 07:00 tot 19:00 uur  Wij onderscheiden ons door ons gevarieerde aanbod van activiteiten en onze dienstverlening, waaronder een warme maaltijdvoorziening, kinderkapper en een servicegericht kinderopvangaanbod.

Op onze site vindt u uitgebreide informatie over onze kwaliteit, dienstverlening en onze vestigingen. Wij nodigen u graag uit tot een verdere oriëntatie op wat KSH u te bieden heeft. Mocht u hier niet het antwoord vinden op uw vraag, of mocht u nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van ons hoofdkantoor via telefoonnummer 0314 -68 04 98 . Zij staan u graag te woord. U kunt ook een email sturen aan info@kinderservicehotels.nl.