Hoe kunnen we helpen?

Categorieën

Veiligheid- en gezondheidsbeleid

U bent hier:
<<< Terug naar vorige pagina

Met ingang van 1 januari 2018 is er een veiligheids- en gezondheidsbeleid KSH opgesteld. Het doel van het beleid is om kinderen, medewerkers en ouders een veilige en gezonde speel- en leefomgeving te bieden waarbij eventuele risico’s tot een minimum beperkt worden. Het beleid wordt continue geactualiseerd en bijgewerkt. Zo blijven we scherp en kunnen we ook bij veranderingen in de omgeving of situatie, zoals bij verbouwingen of veranderingen in de inrichting, beschikken over een beleid dat direct toegepast kan worden.

We kunnen met dit plan niet alle incidenten voorkomen. Er kan altijd iets misgaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat we naast een actueel beleid ook kinderen leren om op een goede manier met risico’s om te gaan. Het zijn leermomenten die zij ook thuis kunnen toepassen. Mocht u aanvullingen hebben of tegen iets aan lopen dat in het beleid moet worden opgenomen, dan horen we dat heel graag. We staan altijd open voor suggesties om het verblijf nog veiliger en gezonder te maken. Het actuele beleid is voor onze medewerkers, ouders/verzorgers en belanghebbenden altijd op de vestiging beschikbaar en inzichtelijk of op te vragen bij het management.

Om het beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid te bewaken heeft KSH kwaliteitsmanagers die de kwaliteit op het gebied van het beleid en de uitvoering ervan controleren, bijstellen en handhaven. De kwaliteitsmanagers informeren de organisatie periodiek over verbeteringen in het beleid. Het management van KSH evalueert tenminste 1 per jaar dit beleid.

Was dit artikel behulpzaam?
0.5 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 100%
How can we improve this article?
Inhoudsopgave