Hoe kunnen we helpen?

Categorieën

Activiteitenaanbod

U bent hier:
<<< Terug naar vorige pagina

Onder het activiteitenaanbod verstaan wij het gericht aanbieden van (losse) activiteiten en workshops (4 tot 8 opbouwende activiteiten). Hierbij houden wij rekening met de diversiteit in behoefte, leeftijd en ontwikkelingsgebieden van de kinderen.

Door afwisseling in workshops is het kind in de gelegenheid om alle ontwikkelingsgebieden te ontdekken en uit te bouwen. Kinderen komen in aanmerking met nieuwe dingen en ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze blij van worden. Kinderen ontdekken wat ze goed kunnen wat weer goed is voor zelfvertrouwen van het kind. Het ene kind zal goed zijn in koken, die weer in sporten etc!

In de vakanties vervallen de workshops en bieden wij thema’s aan. Deze thema’s vormen de basis voor de activiteiten en uitstapjes die in de vakanties worden aangeboden.

Het activiteitenaanbod bestaat uit het dagelijks aanbieden van losse activiteiten en minimaal 3 workshops per week. Het aanbod in een week wordt afgewisseld met o.a. creatieve, sportieve en educatieve workshops. Sportworkshops komen altijd terug, een kind moet vooral na een dag school zich kunnen uitleven, ontspannen en bewegen is dan ook een uitlaatklep.

Was dit artikel behulpzaam?
4 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 100%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
How can we improve this article?
Inhoudsopgave