De leukste BSO in Amstelveen is De Zwaluw van KSH Kinderopvang

Als jouw kind de basisschoolleeftijd heeft bereikt, komt vaak de vraag op: hoe combineer je de schooltijden met het werk van jezelf en eventueel dat van jouw partner? In Amstelveen kun je daarvoor gebruikmaken van de buitenschoolse opvang van KSH Kinderopvang. Met Kidsclub De Zwaluw bieden we een ideale opvangmogelijkheid voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Ze leren er nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen en worden op een leuke manier uitgedaagd om hun horizon te verbreden.

KSH Kinderopvang is actief met meerdere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Verdeeld over Nederland beschikken we over BSO-faciliteiten in een aantal grote plaatsen. Amstelveen is er één van. Hier kan jouw kind van maandag tot en met donderdag naar BSO Kidsclub De Zwaluw. Met onze ruime openingstijden is het voor jouw als ouder(s) of verzorger (s) heel eenvoudig om het werk te combineren met een goede opvang van jouw kind. We bieden voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties en studiedagen zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Geopend van 07.30 tot 19.30 uur

Van 4 tot 13 jaar

Biologische en verantwoorde maaltijden

Gedurende het jaar diverse workshops

Basistarief gelijk met maximumvergoeding

 • ‘De pedagogische medewerkers vormen eens stabiel team, de prioriteit ligt bij de kinderen.’

  Vader van Jamila
 • ‘Een warm en vriendelijk team, met oog voor mijn kind.’

  Vader van Imane
 • ‘Ik vind het fijn dat er bij het ophalen besproken wordt hoe de dag is verlopen.’

  Moeder van Tom
 • ‘Mijn dochter gaat met veel plezier naar de opvang. Als ze op woensdag vrij is, vindt ze het bijna jammer dat ze niet hoeft.’

  Moeder van Noa
 • 'Ik was vannacht een beetje wakker want mijn knuffeltjes wilden een spelletje spelen.'

  David, 3 jaar
 • ‘Mijn kind voelt zich veilig en thuis bij KSH Kinderopvang.’

  Vader van Semmy
 • ‘Er wordt naar je geluisterd en dat geeft een goed gevoel.’

  Moeder van Saar
 • ‘We eten bloemkool met stickvis vandaag!’

  Fenne, 3 jaar
 • ‘In het ouderportaal lees ik iedere dag waar mijn dochter zich mee bezighoudt. De foto’s vind ik het leukste om te zien.’

  Moeder van Lisa
 • ‘Er heerst een fijne sfeer met een leuk team. Op deze manier laat ik mijn kind met een goed gevoel achter.’

  Moeder van Walid
 • ‘Ik vind het, het belangrijkste dat de klik met de kinderen goed is.’

  Moeder van Evi
 • ‘Het fijne van KSH Kinderopvang vind ik dat ze altijd met ons als ouder meedenken.’

  Vader van Mason
 • ‘Ze zorgen goed voor mijn kinderen. Ik krijg leuke foto’s binnen op het ouderportaal. Dat doet een moeder goed als je aan het werk bent.’

  Moeder van Amir
 • ‘KSH Kinderopvang is persoonlijk en vriendelijk, ze hebben echt passie voor het vak.’

  Moeder van Julia
 • ‘Toegankelijk, open, vriendelijk en enthousiast: de medewerkers bij KSH Kinderopvang zijn het allemaal!’

  Moeder van Daan
 • ‘Ik haal mijn zoon altijd vrolijk op bij de opvang.’

  Moeder van Achmed

Buitenschoolse opvang in Amstelveen

Daardoor kunnen we alle vormen van buitenschoolse opvang bieden: voor school en na schooltijd. Om het nu nog makkelijker te maken kunt u ook het ontbijt aan ons overlaten. Kinderen die voor 7.30 uur bij ons worden gebracht, kunnen ontbijten met de groep.

Samen eten op de BSO in Amstelveen

Bij onze Kidsclubs is er de mogelijkheid om mee te eten. In de ochtend wordt er samen ontbeten. En avonds kan er ook meegegeten worden. Op donderdagmiddag serveren we ook een warme maaltijd voor de kinderen die naar de scouting gaan. U betaalt een kleine vergoeding om uw kind te laten mee-eten. Daarvoor werken we met speciale maaltijdkaarten. Maaltijden zijn niet alleen lekker, maar ook gevarieerd en verantwoord.

BSO vakantieopvang in Amstelveen

Tijdens de vakanties staan onze medewerkers van onze Kidsclub de Zwaluw in Amstelveen voor de kinderen klaar. De kinderen kunnen hier zich de hele dag uitleven. Er worden workshops gegeven en activiteiten gedaan. Ook worden er diverse uitjes georganiseerd, zodat de kinderen een echt vakantiegevoel krijgen.

Leuke activiteiten Kidsclub De Zwaluw

Bij KSH Kinderopvang komt jouw kind terecht in een groep met leeftijdgenootjes. Elke groep staat onder deskundige leiding. We werken uitsluitend met gediplomeerde pedagogische medewerkers. Die zorgen ervoor dat kinderen tijdens de BSO-tijd kunnen doen wat ze leuk vinden. Er is volop gelegenheid voor sport en spel. Naast ons eigen lokaal hebben we een kinder kookcafé, waar we met regelmaat een workshop houden.

De kinderen van 8 jaar en ouder hebben hun eigen materialenkast en met alle kinderen maken we gebruik van de aula. Ook organiseren we culturele activiteiten, er zijn plekken om te loungen en voor kinderen die huiswerk te doen hebben zijn er rustige ruimtes.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter