Kom jij ontbijten en kennismaken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe top baan? Op een plek waar jij je talenten kunt inzetten op onze kinderdagopvang of buitenschoolse opvang waar geen kind zich hoeft te vervelen? Waar we iedere dag weer de leukste dingen organiseren voor en met de kinderen? Waar niet alleen de kinderen en hun ouders met veel plezier komen, maar ook onze medewerkers? Wie weet zijn we een perfecte match!

Meer weten over ons? Kom dan naar de KSH Breakfast Club! Terwijl je kunt genieten van een gezond ontbijt ga je in gesprek met onze medewerkers. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende functies waar wij mensen voor zoeken en spreek je jouw nieuwe collega’s!

Ook volgt er een korte ‘date’ over de mogelijkheden met één van de medewerkers van HRM. Klopt alles voor jou en voor ons? Dan is er goed nieuws…. Je krijgt direct een aanbod mee naar huis!

Je bent welkom op de volgende momenten:

KSH Kidsclub Gein
Jacob Krüsestraat 73, 1106 ZK Amsterdam
10 november 2021 van 08.00 tot 11.00 uur

KSH Kidsclub Pendrecht
Plein 1953 191, 3086 EM Rotterdam
10 november 2021 van 08.00 tot 11.00uur

KSH Kidsclub de Stelberg
Jacques Dutilhweg 401, 3065 HJ Rotterdam
12 november 2021 van 08.00 tot 11.00 uur

Schrijf je hier in

Schrijf je hier in: inschrijven

Wist je dat je met verschillende opleidingen kunt werken in de opvang?

Ben je er een poosje uit geweest, maar wil je heel graag weer aan de slag in de kinderopvang? Of doe je nu iets anders, maar wil je graag een overstap maken naar de kinderopvang? Je kunt met veel soorten opleidingen en diploma’s aan de slag in de kinderopvang! Doe hier de diplomacheck!

Kom je ook? Neem je dan ook je CV mee ?

Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Kijk voor onze actuele vacatures op onze vacaturesite.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiters, zij zijn bereikbaar op 0314-680498 of via sollicitatie@kinderservicehotels.nl

Bekijk de vacatures : Werken bij KSH

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter