Coronavirus

Vanaf 8 juni gaat de kinderopvang weer helemaal open, tenzij er in komende weken nog grote veranderingen zijn in de situatie.

De compensatie van de eigen bijdrage, gemaximaliseerd tot het het maximum uurtarief voor de kinderopvangtoeslag eindigt op 7 juni. De Rijksoverheid streeft ernaar deze compensatie over de periode 16 maart tot en met 7 juni eind juni/begin juli uit te betalen.

De compensatie van het gedeelte boven het maximum uurtarief voor de kinderopvangtoeslag loopt van 16 maart tot en met 10 mei. Deze wordt over de periode 16 maart tot en met 30 april verrekend met de factuur van juni (factuur 22 mei). Het gedeelte over de periode 1 tot en met 10 mei wordt verrekend met de factuur van juli (factuur +/- 20 juni). Dit onder de voorwaarde dat u de facturen over de maanden maart tot en met mei betaald heeft.

Vanaf 11 mei mag de kinderopvang weer (deels) open. U treft hier de Nieuwsbrief ouders – wijzigingen maatregelen versie 28-04-2020 aan.
.

Voor de informatie vanuit de Rijksoverheid verwijzen wij u nu naar:
Basisonderwijs en speciaal onderwijs
Kinderopvang: informatie voor ouders

U treft op deze pagina een “vraag en antwoord” aan.

U treft op deze pagina een “vraag en antwoord” aan over cruciale beroepsgroepen tijdens de COVID-19 uitbraak.

U treft op deze pagina een toelichting aan op de betaling van facturen.

Heeft u nog geen toegang het KSH Ouderportaal ? Op deze pagina treft u meer informatie aan hoe u toegang kan krijgen tot het KSH Ouderportaal.

Belangrijke websites
* de website van de RIVM.

*de website van de Rijksoverheid met veelgestelde vragen en antwoorden.

NETTO KOSTEN KINDEROPVANG