KSH Kidsclub De Waalse

Vestiging KSH Kidsclub De Waalse (BSO)

Bezoekadres: Goudseweg 25, 3031 XH, Rotterdam

Postadres: Postbus 22180, 3003 DD, Rotterdam

T 010-2133799

Email: waalse@kinderservicehotels.nl

 

 

LRK nummer 238081941

Betrouwbare  en complete kinderopvang bij KSH Kidsclub de Waalse

KSH kidsclub de Waalse is een buitenschoolse opvang in de wijk Rotterdam Crooswijk/ Rubroek. Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Doordat onze kidsclub zich aan de rand van het centrum bevindt,  bent u snel bij het openbaar vervoer of op de snelweg. KSH kidsclub de Waalse heeft een centrale ligging binnen de Waalse school en biedt naast buitenschoolse opvang ook tussen schoolse opvang aan voor de leerlingen van de Waalse school. Ook hebben wij diverse additionele diensten voor u als ouder.

“Juf wat gaan we vandaag doen? “

Elke dag staan er andere activiteiten op de planning die grotendeels met de kinderen worden bepaald. Buiten spelen is bij ons een grote favoriet. Naast losse activiteiten zoals buitenactiviteiten, knutselen, kringgesprekken en gezelschapsspellen bieden wij ook workshops aan. Deze workshops stimuleren de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen en bestaan uit meerdere opeenvolgende lessen. Recent hebben kinderen van de bovenbouw bijvoorbeeld meegedaan aan een workshop zeilen!

In onze manier van werken vinden wij het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en de ruimte krijgen zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Hiervoor creëren onze pedagogisch medewerkers een gezellige, vertrouwde omgeving en bieden de kinderen desgewenst ondersteuning.

“Mama mag ik ook naar KSH kidsclub de Waalse?”

Doordat we een goede samenwerking hebben met onder andere de Waalse school is de overstap voor kinderen om naar onze kidsclub te komen een stuk gemakkelijker. Ze hebben de kans om met hun vriendjes en vriendinnetjes van school te spelen en dit maakt de omgeving, naast de voor hun al bekende pedagogisch medewerkers een stuk vertrouwder.

Wij willen u dan ook graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen op onze Kidsclub en vertellen u graag meer!

Deze vestiging werkt samen met de volgende scholen;

 

Waalse school
Willem van der Veldenschool
Overige scholen in overleg

 

Klik hier voor inzage in de GGD rapportages

Content
 Het activiteitenprogramma van KSH Kidsclub de Waalse is als volgt;

Activiteitenkalender zomervakantie 1 JVS Waalse

Activiteitenkalender zomervakantie 2 JVS Waalse

 

 

 

 

 

 

NETTO KOSTEN KINDEROPVANG