KSH Kidsclub Juliana van Stolberg

Vestiging KSH Kidsclub Juliana v. Stolberg (BSO)

Bezoek adres : Rodenrijselaan 74, 3037 XH  R’dam

Postadres: Postbus 3400, 3003 AK R’dam

T 010-4673823

Email: jvs@kinderservicehotels.nl

 

LRK nummer 562199214

 

 

KSH Kidsclub Juliana van Stolberg is gevestigd in Basisschool de Juliana van Stolberg op de grens van Rotterdam Noord en het Liskwartier,  en biedt opvang aan kinderen van deze school en kinderen van andere basisscholen in Rotterdam Noord en Blijdorp. KSH Kidsclub de Juliana van Stolberg heeft de beschikking over verschillende groepsruimtes, een speellokaal en een grote buitenruimte. Deze vestiging heeft een capaciteit van 50 kindplaatsen. ‘s Ochtends kunnen kinderen bij ons lekker ontbijten en na school bieden wij elke dag leuke activiteiten en uitdagende workshops aan.

De Kidsclub is standaard open van 07.00 tot 19.00 uur en kent geen sluitingsdagen buiten de officiële feestdagen.

Ook tijdens de schoolvakanties is de Kidsclub uiteraard geopend en ondernemen wij  met de kinderen verschillende uitstapjes, activiteiten en zorgen wij voor het ultieme vakantiegevoel.

Vaste BSO-groepen op leeftijd

Onze Kidsclub heeft 3 vaste groepen, die op leeftijd zijn ingedeeld. De kinderen starten de middag allemaal in hun vaste groep. Hier krijgen ze een hapje en een drankje aangeboden. Daarna bieden wij de kinderen leuke activiteiten aan en 1 keer per week kunnen de kinderen deelnemen aan een workshop.

Twee grote speelpleinen en een speellokaal

KSH Kidsclub Juliana van Stolberg heeft de beschikking over twee grote speelpleinen: een groot speelplein naast het gebouw en een plein aan de achterzijde. Op het grote plein staan enkele speeltoestellen en op het achterplein kunnen de kinderen spelen in de zandbak en op het verkeersplein. Daarnaast is er veel vrije ruimte om te rennen en te fietsen. Bij slecht weer spelen we binnen in de groepsruimtes, of in het speellokaal.

Activiteiten en workshops

Gedurende de middag bieden we de kinderen begeleide activiteiten aan. Dit varieert van creatief, sport en spel en muziek tot dans en koken. Kinderen mogen altijd zelf kiezen of ze mee willen doen aan een activiteit. Ze kunnen in een van de groepsruimten ook lekker tekenen, bouwen, in de poppenhoek spelen of loungen. Wij organiseren regelmatig leuke cursussen en workshops, zoals ‘sieraden maken’, ‘theaterlessen’ en ‘koken met sterren’.

 

 

 

Deze vestiging werkt samen met de volgende scholen;

 

Dalton Margrietschool (Nolenstraat)
Dalton Margrietschool (Noorderhavenkade)
Juliana v Stolbergschool en dependance
Rotterdamse Montessorischool (Essenburgsingel)
de Blijberg
 Het Plein
Prinses Juliana School
Hildegardusschool
Johan de Graafschool

basisschool de Fontein

Klik hier voor inzage in de GGD rapportages