KSH KDV De Boomgaard Zuid

KSH KDV de Boomgaard

Schoolpad 3

6953 CC  Dieren

T 0313-419027

 

LRK nummer 821526029

 

KSH KDV de Boomgaard is een uniek kinderdagverblijf in de school ‘De Boomgaard’.

Op ons kinderdagverblijf hebben wij één verticale groep waar kinderen van 0-4 jaar worden opgevangen. Deze groep heet ‘de Toverboom’.   De visie van KSH is “Het moet gewoon leuk zijn” zie je overal terug. Kinderen kunnen kiezen uit diverse hoekjes waar ze heerlijk kunnen spelen, afgestemd op hun belevingswereld. Denk bijvoorbeeld aan een poppenhoek of  een baby hoek waar de baby’s ongestuurd kunnen kruipen en spelen. Of de kinderen kunnen aan tafel puzzelen, met lego spelen of een auto baan maken.  Kinderen kunnen meedoen met bijvoorbeeld een workshop peuteryoga of muziek.

De omgeving straalt rust uit en spreekt kinderen aan op hun eigen niveau. Het dagritme dat gevolgd wordt zorgt voor rust en regelmaat. Op de buitenspeelplaats of in de gymzaal kunnen kinderen heerlijk rennen en hun motoriek ten aanzien van diverse activiteiten verder ontwikkelen. Tijdens deze ontdekkingstocht staan wij naast het kind om structuur, veiligheid en voldoende uitdaging te bieden.

 

Enkele speerpunten van KSH KDV de Boomgaard:

 

Aanbod van activiteiten en workshops –ervaren professionele medewerkers –  terugkerende jaarfeesten –jaarlijkse peuteruitjes –  vele mogelijkheden in de omgeving om te wandelen – vakantieopvang – mogelijk tot benutten van een warme maaltijd – flexibele opvang – halve dag opvang – ruimte openingstijden van 7.00-19.00.

Klik hier voor inzage in de GGD rapportages

Er is een gezamenlijke oudercommissie van KSH KDV Boomgaard en KSH Kidsclub Boomgaard Email: oc-boomgaard@kinderservicehotels.nl

Het programma bij KSH KDV De Boomgaard;

Activiteitenprogramma wat heb jij aan Dieren

 

 

 

 

 

 

NETTO KOSTEN KINDEROPVANG