Daphne Veldhuis Fonds

Op 15 juni 2015 overleed Daphne Veldhuis op 36 jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. De ziekte was slechts enkele maanden daarvoor vastgesteld.

Daphne was vanaf 1 december 2006 werkzaam bij kinderopvangorganisatie Kinder Service Hotels (KSH), vanaf 2008 in de functie van Hoofd Financiële Administratie.

Haar niet aflatende zorgzaamheid om anderen, haar sociale gedachtengoed en hetgeen ze betekend heeft voor haar familie, vrienden en niet in de laatste plaats voor KSH en haar collega’s, hebben ons geïnspireerd tot het oprichten van het “Daphne Veldhuis Fonds”. De plannen voor de stichting hebben we nog mogen ontvouwen aan Daphne vlak voor haar overlijden.

Stichting Daphne Veldhuis Fonds heeft ten doel :
◾Het financieel ondersteunen van onderzoeksprojecten naar de bestrijding van kanker.
◾Het financieel ondersteunen van instellingen of initiatieven die als doel hebben kankerpatiënten te ondersteunen en te begeleiden tijden hun ziekteproces.

De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door het werven en donaties (fondswerving) , het organiseren van benefiet evenementen en het organiseren van inzamelingsacties. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Graag verwijzen wij u naar de website voor meer informatie.

NETTO KOSTEN KINDEROPVANG