De gemeente Amsterdam organiseert dit jaar op 12 april 2017 de Dag van de Voorschool. Een dag waarop de voorscholen de deuren openen voor ouders en verzorgers. Deze dag valt in de Week van het Jonge Kind (10-15 april 2017).

Doel campagne

Het doel van de campagne is om de bekendheid met de voorschool te vergroten zodat zoveel mogelijk kinderen gaan deelnemen en daarmee een betere start op de basisschool hebben.

Week van het Jonge Kind

De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. Ouders kunnen in deze week in gesprek gaan met allen die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kind(eren) om zo te laten weten wat voor hun belangrijk is. In 2017 wordt deze gehouden van 10 tot 15 april.

KSH KDV Gein doet hier ook aan mee!
Wij nodigen u van harte uit om onze vestiging te bezoeken. We zullen tussen 09.30 en 12.00 vragen beantwoorden van (nieuwe, geïnteresseerde) ouders en/of verzorgers.

KSH KDV Gein
Jacob Krüsestraat 73
1106 ZK Amsterdam
T 020-4511433

NETTO KOSTEN KINDEROPVANG