Sinds kort is het mogelijk om ook uw overeenkomst met KSH digitaal te ondertekenen. Hierdoor besparen we niet alleen papier maar ook tijd. Wij beginnen in eerste instantie met wijzigingen bij de bestaande contracten. Binnenkort wordt dit uitgebreid naar alle contracten.

Hoe werkt het ?
Na verwerken van de wijzigingen in ons systeem ontvangt u per mail een “handtekeningverzoek” om een digitale handtekening te zetten. Via een link wordt u naar portal gebracht waar u digitaal uw handtekening kunt zetten. Na het doorlopen van een paar stappen wordt het getekende document terug gezonden naar KSH en wordt deze door onze medewerkers verder verwerkt. U ontvangt na ondertekening ook de getekende versie als PDF in uw mailbox.

Heeft u vragen ? Neem dan contact op met de medewerkers op ons hoofdkantoor, 0314-680498, optie 1.

NETTO KOSTEN KINDEROPVANG