OVER KSH

Welkom op de website van Kinder Service Hotels (KSH). KSH is een jonge en dynamische onderneming die opgericht is in 2001. De eerste twee vestigingen werden eind 2002 geopend en inmiddels is KSH doorgegroeid naar 20 vestigingen.

 

 

 

lees verder

INSCHRIJVEN

Uw kind meteen inschrijven?
Klik op onderstaande button.
Inschrijven

OVER KSH

Welkom op de website van Kinder Service Hotels (KSH).

KSH is een jonge en dynamische onderneming die opgericht is in 2001.

lees verder

Vestigingen

De vestigingen van KSH zijn van maandag t/m vrijdag en gedurende alle schoolvakanties van 07.00 uur tot 19.00 uur geopend. Op beide kerstdagen, tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, tweede pinksterdag en eens in de vijf jaar op Bevrijdingsdag zijn wij gesloten.
Bekijk alle vestigings-locaties

j

Inschrijven

Wilt u uw kind direct inschrijven?

klik hier

w

Contact

Adres:

Nijverheidsweg 14-B
7031 BV Wehl
Tel. 0314 680 498
info@kinderservicehotels.nl

ONZE KWALITEIT

Alle processen binnen KSH zijn gewaarborgd in het interne kwaliteitssysteem dat is gestoeld op HKZ certificeringssysteem.
Dit interne systeem, dat continue wordt aangepast op basis van ervaringen, veranderende wetgeving of vernieuwde inzichten op pedagogisch of veiligheidsgebied, waarborgt het gehele operationele en administratieve proces bij KSH.

lees verder

VOETBALLEN,

SCHMINKEN EN DIVERSE UITJES

Bij KSH vinden we het erg belangrijk dat alle kinderen voldoende beweging krijgen en uitgedaagd worden tijdens diverse georganiseerde workshops. Bekijk snel per vestiging welke activiteiten ze in hun kalender hebben staan!

Ga naar de activiteitenkalenders

NIEUWSBERICHTEN

FACEBOOK

Wanneer uw beschikking kinderopvangtoeslag wijzigen?

Als u een beschikking kinderopvangtoeslag heeft ontvangen dan vinden er in het jaar vaak nog veranderingen plaats waar u rekening mee dient te houden om te voorkomen dat u na afloop van het jaar een terugvordering krijgt. Onderstaand treft u een korte (en zeker niet...

Lees meer

Nieuw systeem TSO-administratie

Voor de vestigingen met TSO gaat KSH de administratie van de TSO wijzigen. We gaan werken met het online systeem TSO-Assistent. Uw kind zal er helemaal niets van merken, maar u wél. Het is van belang dat alle ouders/verzorgers, waarvan hun kind incidenteel of...

Lees meer

Geplaatst op Facebook

3 dagen geleden

Kinder Service Hotels

De kinderen van KSH S&E De Stelberg zijn in de vakantie op uitstapje geweest naar skatefever. Alle kinderen bevonden zich in de jaren 90 en hebben gerollerdanst op verschillende hits. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 dagen geleden

Kinder Service Hotels

De kinderen van KSH kidsclub Pendrecht hebben heerlijke frozen yoghurt gemaakt ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 dagen geleden

Kinder Service Hotels

De gele tijgers hebben een sport en speldag gehad. We zijn die dag met elkaar naar Nesselande geweest en daar hebben wij verschillende spellen gedaan.
We hebben tikkertje in het klimrek gedaan, een parachute estafette en spooktikkertje.
Het was een leuke dag!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 dagen geleden

Kinder Service Hotels

De kinderen van KSH Kidsclub Bergsingel hebben een leerzame dag gehad bij het Maritiem Museum. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 dagen geleden

Kinder Service Hotels

Op KDV de Stelberg hebben we een fijne zomer. We hebben onze tuin netjes gemaakt, genoten van het mooie weer met veel waterpret.
En na een grote hagelbui hebben we de hagelstenen eens goed bekeken. Brrr... Wat zijn die koud!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
NETTO KOSTEN KINDEROPVANG